Nubia Z5 mini vstupuje na český trh. Známe cenu

6

Na český trh konečně doputovala čínská novinka Nubia Z5 mini. Tato značka spadá pod známého výrobce ZTE. Model Z5 mini patří svou výbavou do vyšší střední třídy. Čekejte 4,7palcový HD displej, čtyřjádrový procesor nebo Android 4.2.

Od představení Nubie Z5 mini uplynulo již hodně času. Pokud zašátráme v paměti, dobereme se k 17. červenci. Bez několika dní tedy jde o půl roku. Tolik času novince zabralo, než si proklestila cestu na český trh. Každopádně dnes je tady. V názvu se sice vyskytuje slovo mini, kdo však čeká nějaká kompaktní telefon, bude spíše zklamán. Displej narostl na 4,7 palce a nabízí slušné rozlišení 1280 × 720 pixelů. Potěší přítomnost výkonného proceosru se čtyřmi jádry a také hodnota paměti RAM 2 GB. Interní paměť o velikosti 16 GB jde dále rozšířit paměťovými kartami.

TIP! Exotické jméno, kvalitní výbava: první dojmy z Nubia Z5 mini

Nubia Z5 mini

Integrovaný fotoaparát se chlubí 13 megapixely a zvládá zaznamenat video v rozlišení 1920 × 1080 pixelů. Za zmínku určitě stojí, že čelní kamerka nabízí velmi pěkných 5 megapixelů. Baterie dostala do vínku průměrnou kapacitu 2 300 mAh. Prostředí obstarává operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Nubia plní své sliby a počínaje dnešním dnem se Z5 mini dostává na náš trh. Cena se pohybuje kolem 9 000 Kč. Níže se můžete podívat na ceny u vybraných obchodníků.

E-shop cena
X-store.cz 8 990 Kč
Alza.cz 8 999 Kč
T.S.Bohemia 8 990 Kč
Diskuze ke článku
Ender
Jinak řečeno skoro jako Moto G, jenom má o dvě generace starší Android a stojí dvojnásobek...
klaďas
panove ma 4jadro nebo 2 jadro ? nekde pisou to nekde ono, dost chaos...

Chipset Qualcomm Snapdragon 600
CPU Dual-core 1.7 GHz Krait 300

nebo ze by nejaka okuch verze ? me by se libilo 2core, i kvuli vydrzi na baterii...
davidio
Luxusni kousek, úplný ideal

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze