Nový Sonic Jump Fever na iOS a Androidu: vzhůru do oblak

Sega vypustila do světa trailer na novou mobilní hru – Sonic Jump Fever. Legendární modrý ježek se tak vrátí na displeje vašich mobilních zařízení již toto léto. Sice jde o název již dříve použitý, ale má jít o úplně nový titul, který by měl být vylepšením starší hry.

Sonic je ikonou Segy a vývojáři si určitě řekli, že je potřeba modrého rychlíka držet při životě také na mobilních platformách. Nyní Sega uveřejnila trailer na novou hříčku Sonic Jump Fever, která má převzít žezlo po starší verzi stejnojmenné hry z roku 2012, která byla ale ve svoji dobu již 7 let starou hrou ze starých telefonů. Sonic byl vždy populární postavičkou a i přesto, že v obchodě Google Play je Sonic her víc než dost, určitě neuškodí nový přírůstek.

Sonic Jump Fever má být vertikálně orientovanou skákačkou s možností různých zrychlení a vylepšení. Jak je tomu u Sonica zvykem, to vše se určitě bude odehrávat v závratném tempu, při kterém budete mít co dělat, abyste udrželi s modrým ježkem krok. Hlubší integraci mají mít také žebříčky a hra s kamarády. Skóre se každé dva týdny vymaže a každý může začít znovu, takže můžete s přáteli soutěžit od začátku. Hra má být sice zdarma, ale jak to tak bývá, nejspíše to znamená existenci mikrotransakcí, za které si budete moci koupit použitelné předměty, co vás například zrychlí, nebo vám přidají nějaký ten extra život navíc a platící hráči tak budou o krok napřed. Hra má vyjít letos v létě pro Android a iOS.

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze