Nový Google Messenger: vlastní aplikace pro zprávy a MMS

30

Google konečně vyslyšel prosby a nebude nadále uživatelům pod nos strkat svojí aplikaci Hangouts, která vás nepřímo nutila psát SMS zprávy skrze prostředí, které je primárně dedikováno Hangouts zprávám. Nový Google Messenger je samostatnou aplikací pro zprávy a MMS tak, jak tomu bývalo zvykem.

Google Messenger jsme sice již měli možnost vidět v dřívějších sestaveních Androidu 5.0 Lollipop a nejedná se tak o úplnou novinku, ale novinkou je možnost stažení na jakékoliv zařízení s Androidem 4.1 a vyšším. Tím pádem můžete opustit jak starou aplikaci zprávy, tak i „vlezlou“ aplikaci Hangouts a pro SMS a MMS můžete používat samostatné prostředí. Messenger vypadá velmi pěkně, je jednoduchý a nenabízí mnoho možností nastavení. Nabízí však jednoduché hledání a sdílení i multimediálních souborů. Aplikace je samozřejmě zdarma a je volně ke stažení v Obchodě Play.

TIP: Google s LG podepsal 10letou licenční smlouvu ohledně patentů

Snímky z Google Messengeru

Stáhnout Messenger

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
Jan Pivoňka
Jan Pivoňka
Beztak budu stále používat výborný Hangouts :) Nevím co proti němu máte.
acter
Uz zase to bude jinak...uz zase neco meni...proooooc ?
continental
Ja len nechapem tie vase vojny Android vs WP..... To sa fakt musite zviditelnovat,ze pod kazdy prispevok napisete "kupte WP"," wp naj system".....pritom sa ho to vobec netyka,ale ked neco napisem pod WP temu o androide tak ma tam ukamenujete....to fakt nemate co robit?
Petr Hájek
Petr Hájek
Zase jina aplikace.. Tohle mne na googlu stve... Proc nedokaze nechat konecne uz neco sjednocene a resene jednou aplikaci..?.. Zachvilku bude jedna obrazovka zapraskana jen messengerama :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze