Nový firmware s Face detection pro Nokii N86 ke stažení

1

Nokia připravila pro svoji vlajkovou loď na moři fotomobilů nový firmware. Aktualizace přináší inovaci, kterou jsme doposud u stávajích fotomobilů od Nokie neviděli, a to Face Detection, tedy detekci obličeje. Nový firmware navíc přináší i výrazně lepší kvalitu snímků.

Face Detection

Z uniklých informací je avizováno zlepšení kvality snímků, méně artefaktů a lepší podání barev, třešničkou na dortu je pak automatická detekce obličeje.

Firmware ve verzi xxx slibuje:

  • přidání podpory Face Detection
  • zlepšení kvality pořízených snímků
  • lepší podání barev pořízených snímků

Na následující snímcích vidíte srovnání kvality snímků. Všimněte si hlavně hladiny šumu, vlevo je snímek s verzí firmware 11.043 a vpravo je snímek s novou verzí firmwaru.

Novou verzi firmware bude možné nahrát přes PC pomocí klienta Nokia software update, nebo přímo z vašeho telefonu pomocí FOTA.

Aktualizováno 1.10.2009 - Nový firmware již ke stažení

Dnešním dnem je možné nový firmware stahovat také do Nokií N86 s českou lokalizací. Firmware můžete stáhnout skrze FOTA nebo klasicky přes USB kabel a program Nokia Software Update. Nový firmware pro vás již zkoušíme a píšeme první dojmy z jeho fungování.

zdroj: allaboutsymbian.com

Diskuze ke článku
TRIPL X
Chcete mi tvrdit, ze mate Nokii N86 8MP od cervna, kdy jste psali o fotaku nakej nástin a do ted jste nevydali recenzi? Co to je za redaKCI TOHLETO??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze