Podívejte se na 44vteřinovou reklamu na chystanou Motorolu Razr 40 Ultra

6× aktualizováno
3
Podívejte se na 44vteřinovou reklamu na chystanou Motorolu Razr 40 Ultra
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Celou vrchní část čelní strany by měl zabrat velký displej
  • Dojde i na výřezy pro hlavní fotoaparáty
  • Nasazen má být starší procesor Snapdragon 8 Gen1+
  • Premiéra proběhne 1. června

Aktualizováno 25. 5. 2023

Už příští týden se oficiálně představí nová řada Motorola Razr 40, která má obsahovat minimálně dva modely. Základní Razr 40 s menším venkovním displejem doprovodí lépe vybavený Razr 40 Ultra s velkým venkovním displejem. Evan Blass na Twitteru zveřejnil 44vteřinovou reklamu na nový model, kterou si lze ukrátit čekání.


Aktualizováno 18. 5. 2023

Evan Blass nás opět zásobuje novými obrázky, které ve velkém odhalují nejen samotnou Motorolu Razr 40 Ultra, ale také využití venkovního displeje. V prvé řadě vyzdvihneme velmi zajímavou povrchovou úpravu zadní strany. Na venkovním displeji bude možné díky 3,5" úhlopříčce procházet prostředí, spouštět aplikace a dokonce hrát i speciálně upravené hry. Dodejme, že Motorola již oznámila, že oficiální představení proběhne 1. června.

Motorola Razr 40 Ultra

Aktualizováno 12. 5. 2023

Do představení špičkové Motoroly Razr 40 Ultra už mnoho času zbývat nebude. Naznačuje to dnešní velmi bohatý únik oficiálních renderů od Evana Blasse. Telefon si můžeme detailně prohlédnout ze všech stran, a to rovnou ve třech různých barevných variantách.

Motorola Razr 40 Ultra

Aktualizováno 3. 5. 2023

Dnešní aktualizace se nese převážně v duchu informací ohledně výbavy chystané Motoroly Razr 40 Ultra. Server xda-developers.com přišel s informací ohledně procesoru, která patrně nikoho nepotěší. Motorola má sáhnout po sice výkonném, ale starším Snapdragonu 8 Gen1+. Dále však půjde až o 12GB RAM či až 512GB úložiště. Vnitřní AMOLED displej má mít rozlišení 2 640 × 1 080 pixelů a 120Hz obnovovací frekvence, venkovní displej bude rovněž jemný s rozlišením 1 056 × 1 066 pixelů. Hlavní fotoaparát typu Sony IMX563 nabídne 12 megapixelů, sekundární ultraširokoúhlý s 13 megapixely bude typu SK Hynix Hi1336. Nadále však není znám termín představení.

Motorola Razr 40 Ultra

Aktualizováno 27. 4. 2023

Evan Blass přinesl poměrně zásadní informace týkající se další generace ohebné Motoroly. Informuje, že příští generace ponese název Razr 40 Ultra, což dává jasně najevo, že chce číselné označení výrobce sladit s další řadou Edge. Současně zveřejnil také další oficiálně vypadající obrázky, na kterých vidíme velký displej na vnější straně telefonu.

Motorola Razr 40 Ultra

Dále došlo k úniku informací ohledně pamětí a cen, a to skrze saminsider.com. Motorola Razr 40 Ultra bude nabízet 8GB RAM a 256GB úložiště. Cena by se měla pohybovat kolem 1 200 eur, což je v přepočtu zhruba 28 tisíc korun.

Aktualizováno 25. 4. 2023

Výkonný ředitel Lenovo China Chen Jin na sociální síti weibo.com láká na chystanou Motorolu Razr+ (2023). Varianta s přídomkem Plus má být lepší a existovat vedle standardního Razru 2023. Rozpoznání nebude činit problém, Razr+ má mít velký venkovní displej, zřejmě 3,5", což takřka potvrzuje i Chen Jin.

Motorola Razr+ 2023

Původní informace z 22. 2. 2023

Ohebné telefony jsou již běžně na trhu posledních pár let, avšak jejich počet je velmi skromný a hlavní úspěch zaznamenal jedině Samsung. Oblibě se těší návrat véčkové konstrukce, která má z vnější strany displej, jenž informuje o klíčových událostech, aby nebylo vždy nezbytně nutné telefon rozevírat. Postupem času se však venkovní displeje zvětšují a prozatím vede Oppo Find N2 Flip s více než 3" venkovním panelem. Ani to však zřejmě nebude konec.

Motorola Razr 2023

Naznačují to informace od Evana Blasse, který zveřejnil údajnou podobu Motoroly Razr 2023. Jak můžete na přiložených obrázcích vidět, celou vrchní část čelní strany by měl zabrat velký AMOLED panel. A to stylem, kdy bude i kolem hlavních fotoaparátů. Výrobce by se tak pokusil využít prostor beze zbytku pro potřeby displeje a zřejmě všechny běžné operace zvládnete skrze zavřený telefon velmi malých rozměrů.

V letošním roce tak bude zajímavé sledovat vývoj telefonů s ohebným displejem, zejména těch véčkových. V letních měsících by měly dorazit nové Samsungy a i v případě jihokorejského výrobce lze očekávat, že se trendu zvětšujících se venkovních displejů nebude bránit.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Tak nevím, má to být model 2023 ale má tam tolik downgradů a cenu vyšší než minulá generace.
Petr Basa
Petr Basa
Mě třeba potenciálně zajímá jen ten úplně nejnižší model bez venkovního displeje.
Pc Wifi
Pc Wifi
dejte tomu QSD 7+ Gen2, 256/8, baterii aspon 4000mAh, cenu do dvacky a bude to fajne :o)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze