Nové reklamní video ukazuje schopnosti špičkové Xperie Z Ultra

19

Sony Mobile zvěřejnilo na svém oficiálním YouTube kanálu nové video. To se týká horké novinky, prvního tabletofonu japonského výrobce, Xperie Z Ultra.

Video se zaměřuje především na hojně propagovanou funkci displeje Xperie ZU. Řeč je samozřejmě o možnosti kreslení po displeji téměř jakoukoliv tužkou tak, jak jsme tomu byly zvyklí ještě před lety v dobách displejů s rezistivní dotykovou technologií. Uvidíte také například snadnou práci s poznámkami, ve kterých můžete používat také praktické rozpoznávání rukopisu, možnost použití poznámek přímo s dalšími miniaplikacemi jako je třeba kalkulačka či převodník měn, jejíž praktičnost se plně projeví právě až na takto velkém displeji (Sony však miniaplikace přidává i k dalším Xperiím s Androidem 4.1). Video toho samozřejmě obsahuje ještě víc, nechceme vám ale vše vyzradit moc dopředu.

Sony Xperia ZU - oficiální fotografie

Preview - Sony Xperia ZU: odolný tabletofon s obrovským FullHD displejem

Jen doplníme, že Xperia Z Ultra je doposud nejvybavenější tabletofon. Specifikace jsou opravdu na té nejvyšší úrovni, a to ať už mluvíme o 6,4 palcovém displeji s rozlišením Full HD a podporou nových technologií vylepšení zobrazení, super výkoném čipsetu Qualcomm Snapdragon 800 se čtyřjádrovým procesorem o taktu 4x2,2 GHz nebo 8 Mpx fotoaparátu a baterii s kapacitou 3000 mAh. Kompletní technické specifikace samozřejmě naleznete v našem katalogu mobilů.

Video

Technické parametry Sony Xperia Z Ultra

Kompletní specifikace
Konstrukce179,4 × 92,2 × 6,5 mm, 212 g, konstrukce: klasická, odolnost: ano
DisplejTFT IPS, 6,44" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), , autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 29 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 800 MSM8974, CPU: 4×2,2 GHz, GPU: Adreno 330
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 16 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.0
Akumulátor3 000 mAh, bezdrátové nabíjení: ?, doba nabíjení: 3:15 hodin
Dostupnostzáří 2013,
Diskuze ke článku
kazan
LED diodu ale nemá
vlado
tak toto uz nie. radsej fakt ten Note 2, ten ma este xyz funkcii navyse, Sony zobralo len zakladne funkcie. Ale displej moze vyzerat dobre.
martin
hmm.. pacila sa mi moznost telefonovat s takym mini pristrojcekom pri uchu.. mozno pojdu smartfony tymto smerom.. ze budeme mat väcsie multimedialne zariadenie typu phablet z ktoreho budeme telefonovat takou mini somarinou ako vo videu..
Tamar
To je blbost sebou tahat placku a tu ovládat stylusem a volat ze solničky :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze