Nové Nokie Lumia už v noci: dočkáme se kromě 630 i 930?

6

Čekání na nové Lumie s operačním systémem Windows Phone se již blíží ke svému konci. Zítra časně ráno našeho času by se měly nové modely představit. Víme o Lumii 630 a 930. Avšak v případě druhé jmenované se objevují spekulace o zdržení.

Dnes začíná očekávaná akce Microsoftu, Build 2014, na které by měl být představen operační systém Windows Phone 8.1. V této souvislosti se samozřejmě očekávají rovněž nové modely. Nokia by měla představit nové Lumie, neboť letos ještě neukázala žádnou. Téměř jistě se dočkáme Lumie 630, o které se již delší dobu spekuluje. Měla by nabídnout 4,5palcový displej, tlačítka přímo na něm, procesor Snapdragon 400 nebo podporu dvou SIM karet.

Nokia Lumia 630

Nemělo by nicméně zůstat u jediného modelu. Ukázat by se měla také Lumia 930, tedy nový vlajkový model Nokie. Jenže v jeho případě internetem kolují zvěsti, že jej Nokia buď ukáže se starým systémem, případně neukáže vůbec a představení o několik dní či týdnů odloží. Na druhou stranu je velmi nepravděpodobné, že by Nokia představila na konferenci pouze jednu novinku. Nezbývá, než si počkat. Tisková konference startuje zítra ve 2:00 našeho času.

Zdroje: nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
Maroš
Ach, toľko nevyužitého miesta pod displejom. To tam kľudne mohli dať kapacitné. Keď bude 800x480 na 4,5 tak neviem, toto mi príde už málo, a keď sa potvrdí že nemá diodu, tak ten model budeš úplne "na hlavu" Keď vezmem do úvahy, že to je stredná trieda
Peter
aj windows phone 8.1 bude predstavený až o druhej ráno ?
Xmen
Super konecne zlevni 925 na 6000Kc.........:)
Jakub
Nokia Lumia 930 bude predstavená, @evleaks uverejnil obrázok na twitteri. :o)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze