Nové Motoroly: živé fotografie a první dojmy

Americký server Mobileburn.com měl možnost se podrobně seznámit s novinkami Motoroly. Živé fotografie tenkého low-endu MOTOFONE F3, pokračovatele populární žiletky s HSDPA RAZR xx a nejvybavenějšího véčka značky MOTORAZR MAXX.

Motorola MOTOFONE F3 – jednodušší neexistuje

Kromě skvěle vybavených novinek představila Motorola také telefon ze zcela opačného konce spektra. Motofone bude prodáván hlavně na rozvojových trzích. Cílovou skupinou jsou také nejstarší a nejmladší uživatelé v rozvinutých zemích. Konstrukčně se jedná o první mobil postavený na nové ultratenké platformě SCPL, proto se může pochlubit tloušťkou pouze 9mm. Pravá Motorola SCPL však bude ještě o další 4mm tenčí.


Motorola MOTOFONE F3

Výbava novinky je skutečně minimální, kromě volání a psaní SMS skutečně nic neumí. Důkazem toho je i použitý typ displeje, který se objevoval v mobilních telefonech před 10 lety. Nejedná se o displej složený z bodů, ale typ známý například z kalkulaček. Dokáže zobrazit tři řádky textu, přičemž pod ním svítí jednoduché ikonky značící polohu v menu nebo zapnuté funkce. Displej je typu EPD, označovaný spíše jako elektronický inkoust. To zaručuje vynikající čitelnost, což je patrné také na živých fotografií. Použitý typ displeje, absolutní jednoduchost a dlouhá výdrž jsou perfektní kombinací zaručující úspěch na rozvojovíc trzích. Není to také ideální mobil pro vaši babičku?

Přečtěte si kompletní preview jednoduchého telefonu Motorola MOTOFONE F3.

Motorola RAZR xx – superrychlá žiletka

Tento telefon je přímým vylepšením původního RAZRu V3, potažmo jeho inovované verze V3i. Od té přebral 1,3 megapixelový fotoaparát, paměťové karty i stereo Bluetooth profil. Přidává však podporu EDGE a 3G i se superrychlými daty HSDPA. Rozměry i hmotnost zůstaly shodné, což je nesporná výhoda..


Motorola RAZR xx

Motorola MOTORAZR MAXX – nový high-end

Nejvybavenější telefon v nabídce Motoroly navazuje konstrukčně i výbavou na současný model V3x. 2 Mpx fotoaparát, výborný displej, podpora EDGE i 3G zůstali, nejdůležitějším vylepšením je podpora HSDPA, a to rovnou třídy 6. Nepatrně změnen byl také vnější design, po otevření telefonu je však vše při starém .


Motorola MOTORAZR Maxx

Přečtěte si kompletní preview špičkové Motoroly MOTORAZR MAXX.

ZDROJ: Mobileburn.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze