Nová verze firmware přináší Nokii N76 podporu A2DP

4

Majitelé Nokie N76 se nyní po čase dočkali. Finský výrobce totiž přináší novou verzi firmware, která nově podporuje i A2DP profil potřebný pro bezdrátový poslech hudby přes Bluetooth. Mimo jiné také zlepšuje stabilitu telefonu.

Majitelé Nokie N76 se nyní po čase dočkali. Finský výrobce totiž přináší novou verzi firmware, která nově podporuje i A2DP profil potřebný pro bezdrátový poslech hudby přes Bluetooth. Absenci A2DP jsme Nokii N76 v recenzi vytýkali a jednalo se jeden z hlavních nedostatků. Nový firmware mimo jiné také zlepšuje stabilitu telefonu.

TIP: Jak postupovat při aktualizaci softwaru ve vašem telefonu se dozvíte na oficiálních stránkách Nokie http://europe.nokia.com/softwareupdate.


Oficiální fotografie Nokie N76

TIP: Recenzi Nokie N76 si můžete přečíst zde.

zdroj: www.intomobile.com

Diskuze ke článku
Juraj
Len to by ma zaujímalo, či urobia nový firmware pre nokiu N93, ten profil by sa mi celkom páčil
Luboš Srb
Luboš Srb
O novém firmwaru pro Nokii N93, který by přinesl podporu profilu A2DP, zatím bohužel nevíme. Snad se jej někdy dočkáme.
Lukar
Majitelé N76!! Perfektním českém menu i relativně slušné české vyslovování jména volajícího jsou UPGRADEM FIRMWARE TYTAM!!! A to bez jakéhokoliv upozornění že firmware je pouze v angličtině a několik dalších jazycích kromě češtiny. Pokud někdo víte o české verzi nového firmware (30.0.015 26-08-07), budu vám zavázán. Díky
jik
Lukare, čeština se ti ztratila po přehrání fw, protože nemáš telefon určen pro náš trh, máš tam produktový kód pro jinou zem, proto to tak je. Změň produktový kód a češtinu budeš opět mít. Sám jsi se napálil při koupi :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze