Nová Lumia již za čtyři dny, ohlásila Nokia na Facebooku

19

Fanoušci systému Windows Phone od Microsoftu mohou opět vyhlížet nový model. Půjde o Lumii a měla by se představit již příští týden v úterý. Datum prozradila přímo Nokia na sociálních sítích.

Mobilní divize Nokie je již definitivně součástí Microsoftu a situace se vyjasnila rovněž kolem názvu. Nově by se další modely měly jmenovat Microsoft Lumia. Na Facebook profilu Nokie se objevil obrázek lákající na novou Lumii a také datum 11. listopadu 2014. Je tedy zřejmé, že v ten dojde k představení nového modelu, neboť příspěvek Nokia obohatila o hashtag #MoreLumia.

Nokia Lumia

V detailu je vidět pouze pravý kraj telefonu, který kombinuje černou čelní stranu a oranžová záda. Nevšimnout si nelze také čelní kamerky. Spekuluje se, že by mohlo jít o nástupce Lumie 1020, avšak barevné ladění modelu spíše odhaluje model s kódovým označením RM-1090, o kterém jsme vás již informovali. V jeho případě by mělo jít o low-end s 5palcovým HD displejem a cenou do 4 000 Kč.

Zdroje: phonearena.com, facebook.com

Diskuze ke článku
Honza
Já bych řekl, že ten kraj telefonu je pravý... :-)
David Svoboda
Nechci být hnidopich, ale není to praví kraj telefonu?
hnidopich
a ja hloupej jsem si myslel, že to oznámil Microsoft a ne Nokia ;)
kubco
a ja stale dufam ze tam nad ci pod sluchatkom nebude "microsoft" ale "lumia".... microsft je šibal v poslednom case, tak mozno prekvapi :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze