Nová „áčka“ od Samsungu se špičkovým zadním i předním foťákem

S novými modely smartphonů Samsung Galaxy A3 a A5 vyfotíte dokonalé fotky i za soumraku nebo ve špatně osvětlené místnosti. Model A5 přichází s 16Mpix předním i zadním fotoaparátem, A3 pak se zadním fotoaparátem s rozlišením 13 Mpix a 8Mpix předním foťákem.

Díky kombinaci s rychlou závěrkou tak zaručují dokonale ostré snímky. Fotíte si rádi vlastní pokrmy či zajímavé chody v restauracích? Pak určitě oceníte speciální filtr na jídlo, který fotkám dodá ten správný podtón. Popusťte uzdu své kreativitě a využijte i dalších přednastavených filtrů, kterými můžete upravovat finální podobu fotografií a změnit barevné odstíny.

Samsung Galaxy A5 (2017)

Kromě fotoaparátu telefony sázejí i na elegantní design. Tvoří je vysoce odolné zadní 3D sklo a kovový rámeček. Oba telefony jsou rovněž odolné vůči prachu a vodě dle certifikace IP68. Objektiv fotoaparátu je zarovnaný a neruší linii telefonu. Vybrat si můžete ze čtyř barevných variant – Black Sky, Gold Sand, Blue Mist a Peach Cloud. Novinky lze předobjednat na e-shopu Samsung za 11 990 Kč (A5), variantu A3 pořídíte za 8 990 Kč. Více informací najdete na www.samsung.cz.