Nové Alcately pro rok 2013. Známe ceny a dostupnost v ČR

15

Alcatel během ledna a února ukázal hned několik nových modelů, které jsou zajímavé designem, výbavou a v neposlední řadě také cenou. Hned osm novinek se dostane i na český a slovenský trh. My jsme pro vás zjistili startovací ceny a u některých modelů i přibližné datum zahájení prodeje. Vlajkové lodě dorazí například již za měsíc.

Alcatel One Touch S´Pop

Nejnižší model, který se k nám dostane, nese název One Touch S´Pop. Nabízí 3,5palcový HVGA displej a 3,2megapixelový fotoaparát se schopností záznamu VGA videa. Jednojádrový procesor s taktem 1 GHz pohání operační systém Android 4.1 Jelly Bean. Základní operační paměť je 512 MB RAm a interní činí 4 GB. Více informací zjistíte v našem katalogu.

Alcatel One Touch S´Pop

Cena a dostupnost:

  • 2. čtvrtletí, 2 990 Kč

Alcatel One Touch M´Pop

Na náš trh se dostane také výše postavený model One Touch M´Pop. Vylepšení se dočkal především displej, jehož úhlopříčka poskočila na čtyři palce. Rozlišení činí 800 x 480 pixelů. Povýšil také fotoaparát a to na 5 megapixelů. Nově si poradí také s HD videem. Procesor i paměť RAM zůstaly beze změny. Více informací naleznete v našem katalogu.

Alcatel One Touch M´Pop

Cena a dostupnost:

  • 2. čtvrtletí, 3 490 Kč

Alcatel One Touch X´Pop

Náš trh nemine ani nejvyšší model řady Pop. One Touch X´Pop se výbavou zařadí mezi velmi dobře vybavený model střední třídy. V čele s 4,5palcovým displejem, který nabídne rozlišení 960 x 540 pixelů. Objevuje se zde i dvoujádrový procesor, zamrzí však jen 512 MB RAM. 5megapixelový fotoaparát zvládá HD video. Více informací naleznete v katalogu.

Alcatel One Touch X´Pop

Cena a dostupnost:

  • 2. čtvrtletí, 4 990 Kč

Alcatel One Touch Star

Těšit se můžeme i na sympatický model One Touch Star, který se chlubí čtyřpalcovým AMOLED displejem s rozlišením 800 x 480 pixelů. Hardwarová specifikace je podobná modelu X´Pop, dvoujádrový procesor a bohužel opět jen 512 MB RAM. Doufejme, že Android 4.1 bude dobře odladěn. Výčet ukončíme pětimegapixelovým fotoaparátem s HD videem. Podrobnější specifikace najdete v katalogu.

Alcatel One Touch Star

Cena a dostupnost:

  • Duben, 5 990 Kč

Alcatel One Touch Idol

Pokračujeme ve střední třídě, kde sídlí i první model řady Idol, One Touch Idol. Úhlopříčka displeje povyskočila na 4,7 palce, avšak rozlišení ne, počítejte jen s 960 x 540 pixely. Dvoujádrový procesor ale konečně doplňuje 1 GB RAM a fotoaparát nabízí 8 megapixelů, opět spolu se záznamem videa v HD rozlišení. Další informace opět v našem katalogu.

Alcatel One Touch Idol

Cena a dostupnost:

  • 2. čtvrtletí, 7 990 Kč

Alcatel One Touch Idol Ultra

Vyšší model One Touch Idol Ultra vylepšuje především displej, na kterém nám rozlišení poskočilo na HD rozlišení. Zbylá výbava je už velmi podobná a můžete si zkontrolovat v našem katalogu.

TIP! Vyzkoušeli jsme nejtenčí smartphone na světě Alcatel OT Idol Ultra

Alcatel One Touch Idol Ultra

Cena a dostupnost:

  • Duben - Květen, 9 490 Kč

Alcatel One Touch Idol X

Řada Idol se k nám dostane kompletní, včetně modelu One Touch Idol X, který nabídne pětipalcový FullHD displej, který zasahuje až do samotných okrajů telefonu. Zaujme čtyřjádrový procesor, nebo velmi tenké tělo s tloušťkou pouhých 7 milimetrů. Na vlajkový model si nicméně počkáme déle. Podrobnosti o dalších výbavě najdete v katalogu.

Nepřehlédněte: Špičkový Alcatel One Touch Idol X s FullHD displejem naživo z MWC

Alcatel One Touch Idol X

Cena a dostupnost:

  • 3. čtvrtletí, cena neznámá

Alcatel One Touch Scribe Easy

Na český a slovenský trh dorazí i řada Scribe. Její nejnižší model, který se jmenuje Scribe Easy (dříve jen Scribe) nabídne kromě stylusu také pětipalcový displej, leč s velmi nízkým rozlišením 800 x 480 pixelů. Procesor je dvoujádrový, opět jej však brzdí jen 512 MB RAM. Více informací najdete v našem katalogu.

Alcatel One Touch Scribe Easy

Cena a dostupnost:

  • 2. čtvrtletí, 6 990 Kč

Alcatel One Touch Scribe HD

Poslední v dnešním výčtu je model One Touch Scribe HD, který zaujme ty, kterým vadil horší displej u levnějšího modelu. U tohoto můžete na pěti palcích očekávat HD rozlišení. Se čtyřjádrovým procesorem je tu také 1 GB RAM a poměrně silná baterie. 8megapixelový fotoaparát si navíc už poradí také s FullHD videem. Podrobnosti v našem katalogu.

Alcatel One Touch Scribe HD

Cena a dostupnost:

  • Duben - Květen, 9 990 Kč
Diskuze ke článku
okupka
Hmm, o one touch snap ani slovo? :(
Michal
Scribe HD má 4 jádra (Cortex A7 28nm). Pořád píšete jen o dvou, i v předchozím článku.
slufi
Pokud Alcatel odladí prostředí, není důvod, proč si ho nepořídit :)
xxx
Moc se mi ty nove Alcately libi. Je jiste, ze si poridim bud Idol Ultra nebo Scribe HD, pozdeji mozna i Idol X. Jeste by me zajimalo, kam zmizel Scribe X (dalsi ctyrjadro s fullHD displejem), ktery byl predstaven uz na CESu v lednu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze