Nokia World se vrací domů, v září bude ve finských Helsinkách

Akce Nokia World patří mezi oblíbené akce všech milovníků mobilů, technoidů, ale také redaktorů a vydavatelů. Právě na ni totiž společnost odhaluje nejnovější mobily, technologie i své plány do budoucna. Letos bude mít Nokia důvod navíc oslavovat, protože se bude výstava konat v domácím prostředí.

Nokia World odstartuje 25. září letošního roku ve finských Helsinkách, což zajisté musí potěšit nejednoho mobilomana žijícího ve Finsku. Již od roku 2006 máme možnost na akci vidět to nejlepší, co výrobce mobilnímu trhu nabízí.

Akce se bude ve Finsku konat vůbece poprvé a právě včas. Helsinki totiž letos můžeme označit za světové město designu díky projektu World Design Capital. Jedním z partnerů projektu bude také Nokia, a i to je jeden z důvodů, proč se Nokia World 2012 bude konat právě ve Finsku.

Akce již odstartovala své oficiální stránky, kde nás bude po celou dobu zásobovat důležitou informací a lákadly. Nokia se také na stránkách ptá, zda plánujete událost navštívit. Případné zájemce však musíme upozornit, že vstupné se každoročně pohybuje ve stovkách eur, tedy nic pro běžné mobilní nadšence.

Zdroje: conversations.nokia.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze