Nokia N95 se může naučit funkci Shake control (video)

1

Obě Nokie, jak klasická N95, tak i N95 8GB, se mohou naučit zajímavou funkci Shake control známou spíše z nových Sony Ericssonů W580i a W910i. Ke sledování změny polohy přístroje totiž slouží tzv. gyroskop, a ten se podle informací nachází i v Nokii N95.

TIP: Dříve jsme vás informovali o aplikaci RotateMe 2.0, která dokáže automaticky převrátit displej u Nokie N95, čtěte zde.

Neznámý fanoušek předvádí na této krátké videoukázce to, jak i s jeho Nokií N95 dokáže ovládat hudební přehrávač pouze pohybem telefonu. U Sony Ericssonu se tato funkce nazývá Shake control a funguje na základě integrovaného gyroskopu (více se dozvíte na wikipedii zde anglicky a zde česky).

zdroj: intomobile.com

Diskuze ke článku
David
Dobry den mel bych jeden dotaz nevztahujici se k tomuto clanku "shake control"ale k nokii n 95 jako takove jsem jejim vlastnikem uz asi 5 mesicu a teprve ted sem se konecne dokopal k tomu nainstalovat tam aplikaci pod jmenem S60 Spot On rozsveceč diody fotoaparatu a cekalo me nemile prekvapeni kdyz aplikaci spustim a zadam cameralight on tak se dioda sice rozsviti ale jenom cervene a ta cervena sviti HODNE MÁLO prosim vas o radu dekuju(a kdyz sem zkousel nainstalovat jinou aplikaci na stejnem principu konkretne "flashlite" telefon me napise ze aplikace neni podporovana):-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze