Nokia Lumia 2520 na novém renderu: tentokrát v modré

Není pochyb o tom, že Nokia již za 9 dní představí první tablet v historii společnosti. Kromě toho, že k představení téměř na 100 % dojde už 22. října, známe jeho pravděpodobné specifikace i vzhled. Nyní se na internetu objevil velmi vydařený render, který tablet vypodobuje v atraktivním modrém provedení.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský

 

Aktualizováno 14.10. v 10.15 hod.:

Twitter účet @evleaks uveřejnil ještě render, na kterém je vypodobena červená varianta. Podle posledních fotografií se zdá, že tablet bude oproti většině zařízení vsázet spíše na matné než leské provedení. Co preferujete vy?

bwx4xbjcyaavnc4

Současně se objevily i další barevné varianty - konkrétně žlutá a zelená. Vůči těmto barevným variantám však doporučujeme zůstat skeptičtí. Pocházejí totiž z nově založeného Twitter účtu @Moroleaks, který se možná snaží jen napodobovat slavnějšího kolegu, tedy @evleaks.

bwzhgurcaaa4i7p.png-large

Původní  zpráva z 13.10.:

Fotografie pochází jak jinak než z proslulého Twitter účtu c. Obrázek ukazuje Lumii 2520 v celé své kráse a je tak téměř jisté, že stejně jako chytré telefony Lumia, bude i tablet dostupný v několika barevných provedeních – snad nejčastěji jsme tablet potkávali v červeném kabátku.

lumia-2520-tablet

TIP: Nokia láká na tabletofon, tablet a notebook

Od tabletu Nokia Lumia 2520 se tak očekává 10,1palcový Full HD displej, 6megapixelový  fotoaparát s optikou Carl Zeiss a čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 o taktu 2,15 GHz. Chybět by neměly ani 2 GB paměti RAM a často proklínaný systém Windows RT od Microsoftu.

Debut tabletu se téměř se 100% jistotou uskuteční už 22. října v Abú Dhabí. O ceně a dostupnosti zatím nemáme žádné předběžné informace, ale dá se očekávat, že evropský trh zaplaví ještě v průběhu listopadu.

Zdroj: Engadget, evleaks, Moroleaks, Pocketnow