Nokia E90 tak, jak jste ji ještě určitě neviděli

3

Na portále ebay.com se nedávno objevil mobilní telefon Nokia E90, který byl po zásahu brokovnicí celkem poničený. Počáteční prodejní cena tohoto komunikátoru činila 99 centů, po týdnu se však vyhoupla až na 20,5 dolarů.

Na portále ebay.com se nedávno objevil mobilní telefon Nokia E90, který byl po zásahu brokovnicí celkem poničený. Počáteční prodejní cena tohoto komunikátoru činila 99 centů, po týdnu se však vyhoupla až na 20,5 dolarů. Nyní již aukce skončila. A co vy? Koupili byste si také za přibližně 400 Kč nefunkční Nokii E90?

TIP: Přečtěte si také naši podrobnou recenzi Nokie E90.



Nokia E90 po zásahu brokovnicí

zdroj: ebay.com

Diskuze ke článku
carnero
Výbuch baterie? Proč k článku o E90 poničené výbuchem baterie přikládáte fotky sice stejného typu telefonu, ale poničeného nejspíše průstřelem (místo na baterii není vůbec poškozené, díra kruhová se středem na úplném okraji přístroje či spíše za ním).
David
Vzdyt to neni vubec clanek o vybuchu baterie je tam jasne napsano ze se jedna o snimky po zasahu brokovnici:D nechtel bych aby moje n95 dopadla podobne:D:D:D
carnero
Mobilenet.cz: Děkuji za opravu. David: Už to redakce opravila, původně tam bylo skutečně o výbuchu baterie :) Docela by mě zajímalo, zda majitel mobilu ještě žije...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze