Nokia C6 v redakci: podívejte se na exkluzivní video a fotografie

23

Výrazně levnější varianta oblíbeného modelu N97 se již v naší redakci zabydlela a jako první v České republice vám nyní přinášíme ochutnávku telefonu v podobě komentovaného HD videa a živých fotografií. Jak tedy vypadá Nokia C6 ve skutečnosti?

Nokia se modelem C6 snaží zaplnit mezeru ve svém portfoliu, ve kterém doposud chyběl cenově dostupnější dotykový model s QWERTY klávesnicí a slušnou výbavou. Dvojice N97/N97 min byla pro mnohé zbytečně drahá a Nokia C6 nyní za 7 tisíc přináší téměř vše z dražších sesterských modelů, a to včetně Wi-Fi, GPS, 3G nebo 5 Mpx fotoaparátu. Nevýhodou ale je pomalejší procesor a malá RAM paměť.

Ještě než vám přineseme recenzi, podívejte se na komentované HD video a téměř 40 živých fotografií. Nyní Nokii C6 pilně testujeme a na plnohodnotnou recenzi se můžete těšit již za několik dní.

Komentované HD video

Fotogalerie

Nokia C6 můžete zakoupit na značkovém e-shopu Nokia

Diskuze ke článku
Xman
Pěkné video, ale škoda konstrukce a pomalého procesoru. Takže, to jedou všechny Nokie na stejném 434 Mhz? (N 5230, 5530, 5800, N97?)
Michal Pavlíček
Bohužel je tomu tak. Spolu s mizernou pamětí RAM jde o snad dva jediné závažnější nedostatky modelu C6...
Xman
Ale proč???
To je problém vyrobit pro Nokii třeba 600 Mhz, jako má SE?
Proč jedou na konceptu, který je starý už skoro 2 roky?
Copak by se o moc zvedla cena telefonu?
Michal Pavlíček
Zřejmě už nechtějí do starého investovat. Co ostatně dokazují další negativa: pomalé HSDPA a nepochopitelná absence HSUPA... Jinými slovy ideální dotykový mobil se Symbianem není a nebude. SE sice má rychlý procesor a dostatečnou RAM, ale zase chybuje jinde.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze