Nokia bude mít 2. dubna tiskovku. Dočkáme se konečně Lumií?

25

V podstatě všichni velcí výrobci již ukázali své vlajkové lodě. Jen Nokia neukázala pro globální trh žádnou Lumii. Dle nejnovějších informací se však zdá, že dlouhé čekání je u konce a nové Lumie dorazí již příští týden.

V příštím týdnu se koná konference Microsoft Build, kde bychom se měli dočkat oficiální premiéry systému Windows Phone 8.1. Ačkoliv tuto verzi obdrží všechny současné přístroje s Windows Phone 8 GDR 3, lze očekávat, že nový software bude podpořen novými modely, které již od samotného začátku nabídnou právě nejnovější verzi operačního systému. Není proto překvapením, že hned na první den Buildu si svou konferenci naplánovala také Nokia.

Nokia

Ta by totiž měla představit nové modely, na které se již značnou dobu čeká. V prvé řadě by mělo jít o nový vlajkový model Lumia 930 s kódovým označením Martini a pak zástupce střední třídy Lumia 630 s označením Moneypenny. O obou modelech se již nějaký čas spekuluje a jejich představení se očekávalo o několik týdnů dříve. Nokia však zřejmě vše spojí právě až s novým systémem. Tisková konference proběhne 2. dubna odpoledne.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
jirka
dočkáme a už se těšíme :)
Doug
Už bylo na čase. a doufám, že to nebude jen o dvou kusech. Jinak si z vesela počkám na další propad ceny u 925.Jde mi jen o PureView. Nepotřebuju tam Snapdropa 800 ani náhodou. A víc jak 4,5 palce taky neberu.
Nespokojenec
Lumie :o za mě ne Sve penize nehodlam vrazet do Microsofttu a jejich Lumií.
Jakub
Už se těšim až bude představení wp8.1, každý den budu aktualizovat updaty dokud tam nebude wp8.1. Nejvíc se těšim na Cortanu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze