Nokia 9.1 PureView opět odložena, dorazí nejdříve za půl roku

4
Nokia 9.1 PureView opět odložena, dorazí nejdříve za půl roku
  • Další fotografická Nokia měla dorazit ještě v letošním roce
  • Po sérii odložení se však dočkáme až v roce 2020
  • Předpokládá se tak nasazení Snapdragonu 865

O Nokii 9.1 PureView se hovořilo již během letních měsíců. Tehdy se počítalo s tím, že už klepe na dveře, nabídne podporu 5G a Snapdragon 855. To však již nyní neplatí. Rok 2019 se pomalu chýlí ke konci, což znamená, že letos se Nokie 9.1 již nedočkáme a na nástupce originální Nokie 9 PureView si budeme muset počkat.

Dle nejnovějších spekulací byla chystaná novinka opět odložena a její příchod je aktuálně v plánu během 2. čtvrtletí roku 2020, premiéra tedy může proběhnout nejdříve v dubnu. Odložení však může být pro Nokii i konkurenční výhoda. Výrobce by totiž mohl již pohodlně nasadit procesor Snapdragon 865, jehož představení se čeká na přelomu roku. Opět bude kladen důraz na fotografické schopnosti pro náročné uživatele. Zda zůstane zachováno pět objektivů není v tuto chvíli potvrzeno.

Diskuze ke článku
Petr
Jak odložena? On byl někdy zveřejněn datum vydání??? Ne že by se mi Nokie vydávané poslední dobou nějak líbily a byl jsem jejím zastáncem... ale zajímalo by mě, proč se poslední dobou podobné uměle poškozující články, zejména na Nokii (ale i na jiné značky) objevují čím dál víc?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze