Neznámá Motorola na obzoru. Má vysouvací fotoaparát

aktualizováno
Neznámá Motorola na obzoru. Má vysouvací fotoaparát
  • Motorola chystá smartphone s velkým displejem bez výřezů
  • Významnější rámeček se objeví jen pod zobrazovačem, kde bude i logo Motorola

Aktualizováno 6. 9. 2019

Do skládačky o neznámé Motorole přibyl další střípek. Jak se předpokládalo, chybějící zásahy do displeje vynahradí vysouvací díl, jehož podobu nyní zveřejnil server xda-developers.

Původní informace z 13. 8. 2019

Evan Blass na svém Twitteru často informuje o doposud nepředstavených zařízeních. Nejinak je tomu i tentokrát, kdy zveřejnil fotografii neznámé Motoroly. Na první pohled vypadá jako spousta jiných zařízení, ovšem při bližším zkoumání zjistíme, že displej není ničím rušen. V horní části není žádný výřez a dokonce ani průstřel, jako jsme mohli vidět kupříkladu na Motorole One Vision. Design je ale s řadou One velmi podobný, a lze se tak domnívat, že i chystaná novinka do ní bude patřit.

Motorola One

Z fotografií je rovněž patrné, že nad displejem nezbylo místo pro čelní kamerku. Lze předpokládat, že Motorola zvolí výsuvné řešení po vzoru konkurence. Kvůli většímu rámečku pod displejem, kam se vešlo logo výrobce, totiž není pravděpodobné, že by šlo o první vlaštovku se schovanou kamerkou do panelu. Více informací v tuto chvíli bohužel není známo.

Diskuze ke článku
Kryštof Dostál
Prosím někdo mi to vysvětlete. Proč ten telefon prostě neotočej a nenarvou do tý brady foťák a všechny senzory co do předu patří? Pak by nemuseli vymejšlet kam to dát a dělat různý mechanismy a brada by se využila. Jen pak prohodit čudlíky, foťák a mikrofon a jsme doma.
ted
delate jako by to byl zazrak nemit nador (vyrez ani prustrel) a schvalne skryvate odporny spodni ramecek ktery lidem podle mne vadi vic nez prustrely a vyrezy..
Petarda
Nemáte tam taky telefon, který není nudle? To by byl teprve hit!
αΩ
Podle designu s logem na bradě půjde spíše o model řady G.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze