Nexusy opět jako první, update na Android 4.3 dostanou už dnes

48

Google dnes představil nový Android 4.3, který sice nepřináší žádné zásadní novinky, ale spíš drobná vylepšení napříč systémem, přesto se ale na něj řada uživatelů těší. A jak už je zvykem, nejnovější verze operačního systému se nejdříve budou moci nabažit majitelé Nexusů, a to dokonce už dnes.

Google na tiskové konferenci v San Franciscu kromě nového tabletu Nexus 7 a USB zařízení Chromecast představilo také Android 4.3 Jelly Bean. Ten nepřináší žádný přehršel novinek, ale spíše malá decentní vylepšení, o kterých jsme vás podrobně informovali v tomto našem článku.

Google samozřejmě hned oznámil, že jako první budou aktualizována zařízení Nexus, což je jeden z jejich největších kladů. Jejich uživatelé si mohou být jisti špičkovou podporou přímo od Googlu a tím, že aktualizace dostanou jako první. Update na Android 4.3 je dokonce uvolňován už dnes a první majitelé Nexusů si tak už dnes mohou procházet novinky nové verze nejrozšířenějšího mobilního operačního systému.

Nexusy se dočkají Androidu 4.3 už dnes

Update na Android 4.3 bude od dnešního dne dostupný pro:

  • Google Nexus 4
  • Google Nexus 7
  • Google Nexus 10
  • Samsung Galaxy Nexus

Je potřeba mít na paměti, že update se šíří postupně a zařízení vám může update nabídnout až v následujících dnech. Z updatu je rovněž vyloučen starší Nexus S.

Podělte se s námi v diskuzi o novinky z Androidu 4.3. Komu byl update už nabídnut a jak změny hodnotíte.

Diskuze ke článku
JohnSa
Nexus 4, uvidim kedy pride
nexus 4
Nexus 4. Zatím nenabídnuto, ani při ruční kontrole aktualizací.
gr00f
Nexus 4 - stále nic
nexus 7
Nexus 7 - 23:50 - taky nic...uvidíme

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze