Nevyšlo to ani podruhé. Veletrh IFA 2021 byl kvůli koronaviru zrušen

2
Nevyšlo to ani podruhé. Veletrh IFA 2021 byl kvůli koronaviru zrušen
Fotografie: IFA
  • Důvodem je velká míra nejistoty kolem šíření viru COVID-19
  • Pořadatelé rovnou oznámili termín pro rok 2022

COVID-19 se nadále nedaří bezpečně dostat pod kontrolu a návrat k normálním aktivitám z období před vypuknutí pandemie je v nedohlednu. Ve velkém bezpečnostní opatření odnáší zejména hromadné akce, kde se dříve potkávaly tisíce lidí. Příkladem jsou i veletrhy, které se od loňského CESu 2020 takřka nekonají. V letošním roce sice svitla naděje, že se uskuteční i oblíbené evropské akce.

IFA

Původně jsme se přitom zkraje září měli dočkat veletrhu IFA 2021, který se tradičně koná v Berlíně. Dnes však prostřednictvím oficiálních stránek přišlo oznámení, že je IFA 2021 definitivně zrušena. Důvody vás asi nijak nepřekvapí. Průběh pandemie je totiž stále nejistý a v takové nejistotě je dle slov pořadatelů nemožné plánovat akce typu berlínského veletrhu.

Pořadatelé proto napínají své síly k roku 2022, kdy již věří, že bude situace stabilizovaná, a proto byl stanoven i nový termín. Veletrh IFA 2020 proběhne od 2. do 6. září 2022. V letošním roce je nadále naděje, že se dočkáme v omezené míře veletrhu MWC 2021, který má proběhnout na přelomu června a července.

Diskuze ke článku
Mara Studna
Mara Studna
Je mi to líto,ale to je bohužel realita.Tak at to vyjde za rok,toho se snad dožiju!!!
Ben Ben
Ben Ben
Zadna skoda. Aspon co se telefonu tyce. Cucet na videa a ty umasteny telefony... fuj.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze