Nelíbí se vám chytré hodinky? Co takhle zkusit chytrý řemínek?

9
Nelíbí se vám chytré hodinky? Co takhle zkusit chytrý řemínek?
  • Řemínek Sony Wena Wrist připojíte k běžným hodinkám
  • Výbava zahrnuje malý displej, podporu NFC a u jedné z verzí i GPS a snímač tepu
  • Nevýhodou je vysoká cena a omezená dostupnost

I přes pokročilé možnosti, jaké dnes nabízejí chytré hodinky, mnoho uživatelů nedá dopustit na svoje klasické strojky. Ať už pro jejich cenu, estetickou hodnotu nebo emocionální vazbu. Jak ale zkombinovat tyto dva světy dohromady? Takovou otázku si položili designeři a vývojáři v Sony a jejich odpověď se jmenuje Sony Wena Wrist.

Sony Wena Wrist

Hodinky si tak můžete ponechat vlastní, jen k nim připojíte tento řemínek. Existuje jedna univerzální velikost, kterou pak nástavcem upravíte pro 18, 20 nebo 22mm úchyt. Na spodní straně pak najdete malý displej, který ukazuje poslední notifikaci. Hodinky samozřejmě počítají kroky a od toho se odvíjející spotřebu kalorií, pokročilejší verze s dovětkem Active zvládne i snímat srdeční tep a má GPS. Potěší i vodotěsnost s certifikací 5ATM a také asi týdenní výdrž po 90 minutách nabíjení. Nechybí ani podpora NFC.

Co však určitě nepotěší, je cena. Začíná na 349 librách (cca 10 tisíc korun), a to za verzi Active. Verze Pro bez GPS a snímače tepu je překvapivě dražší a Sony si za ni účtuje 399 liber, tedy skoro 12 tisíc korun. Řemínek zatím seženete pouze ve vybraných obchodech Sony ve Spojeném království.

Diskuze ke článku
Daniel81
Řezňýk -přesně tak ???? Bohužel cena a papírové parametry jsou pro velkou část lidí to jediné při rozhodování. Osobně jsem zastánce tradičních značek, u kterých mám navíc z dlouhodobé zkušenosti mnohem větší jistotou, že prostě vydrží, fungují a jsou všeobecně i mnohem lépe soft. zabezpečené..
Hakus von Tyros
Hakus von Tyros
Galaxy Watch nemají pro moji potřebu chybu. Náramkům moc nefandím.
Ale ..... . Proti gustu žádný dyšputát.
Blue Sun
moc se my to líbý asy si zajedu o výkendu do londýna a koupím si to na svoje roleksky
Porydge
Tenhle pásek stojí jak nejnovější Apple Watch a umí toho méně jak Xiaomi Mi band za pětikilo? Přijde mi to jako vtip když jsem nedávno četl na Alze, že cena Playstation 5 se očekává na 399 usd. Mám pocit, že by měl stát alespoň třičtvrtě mega když tu vidím tohle.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze