Nástupce Apple iPhonu na dalších špionážních fotografiích?

Zahraniční server iPodObserver nedávno zveřejnil zajímavou fotografii, na které má být zachycen údajný nástupce či vylepšená verze Apple iPhonu. Ta by se měla nabízet znovu ve variantě s vnitřní pamětí 8GB.

6. dubna 2008

Zahraniční server iPodObserver nedávno zveřejnil zajímavou fotografii, na které má být zachycen údajný nástupce či vylepšená verze Apple iPhonu. Ta by se měla nabízet znovu ve variantě s vnitřní pamětí 8GB. Nově by se měla objevit podpora sítí 3. generace (UMTS). Zda-li se skutečně jedná o tzv. iPhone2 nebo je to jen podvrh, v tuto chvíli těžko říci. Apple je však již dlouhou dobu znám tím, že si dokáže své přísně tajné informace vždy velmi dobře pohlídat. V tuto chvíli je tedy únik první špionážní fotografie nového iPhonu spíše nepravděpodobný.


Jedná se skutečně o první fotografii nástupce Apple iPhonu?

Aktualizováno 7. května 2008

Na internetu se objevila také bílá barevná varianta údajného nástupce Apple iPhonu, kterému by tentokrát neměla chybět podpora sítí 3. generace (3G).


Nástupce Apple iPhonu na dalších špionážních fotografiích?
Nástupce Apple iPhonu na dalších špionážních fotografiích?

Aktualizováno 28. května 2008

Údajný nástupce Apple iPhonu byl zachycen na několika dalších špionážních fotografiích. Oficiálního představení bychom se mohli dočkat již začátkem příštího měsíce.

zdroj: ipodobserver.com, justamp.blogspot.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze