Na český trh vstupuje Acer Liquid Z6E: základ s LTE

7

Acer se rozhodl, že na českém trhu je velmi málo levných a základně vybavených telefonů. Zřejmě z těchto důvodů na český trh servíruje svou novinku Liquid Z6E s cenou pod třemi tisíci, která potěší snad jen podporou LTE a solidním displejem.

Acer Liquid Z6E

Acer Liquid Z6E tvoří naprostý základ nabídky chytrých telefonů od Aceru. Tvarově jde o poměrně běžný telefon, který dokonce lehce vybočuje ze směru, který Acer nastolil. Na čelní straně se nachází 5palcový IPS displej s dostatečným HD rozlišením. V útrobách tepe čtyřjádrový procesor a sekunduje mu 1GB operační paměť. Pro vaše soubory je připraveno 8GB úložiště, což je v této kategorii vcelku běžné. Prostředí má na starost Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou od výrobce.

TIP! Recenze Acer Liquid Z6 Plus – Kovová střední třída s 5,5 palci

Acer Liquid Z6E

Hlavní fotoaparát dostal do vínku 5megapixelové rozlišení a automatické ostření. Čelní kamerka je pak zcela základní a nabízí 2 megapixely. Ani levnému telefonu dnes již nemůže chybět LTE, a to včetně podpory všech u nás využívaných pásem. Acer Liquid Z6E nyní vstupuje na český trh za cenu 2 690 Kč.

Technické parametry Acer Liquid Z6E

Kompletní specifikace
Konstrukce145 × 72 × 9 mm, 165 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 5" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát5 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetMediatek 6580, CPU: 4×1,3 GHz, GPU: ano
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor? mAh, bezdrátové nabíjení: ne
Dostupnostúnor 2017, 2 690 Kč

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
pepa
.. hle "již od" ale ma plné LTE ;-)
Petr
Mila redakce Mobilenet doporcuju se podivat na zoubek t mobile a te slevy telefonu huawei ale kde je podminka prirazky 20% k tarifu hezky den :)
Jab
Omlouvám se za off-topic. Nedávno mi někdo nabízel, ať se podívám na hodnocení Alcatel Idol 4S na Heureku, jak skvěle se mu tam vede. Dostal jsem se k tomu až teď a...
https://mobilni-telefony.heureka.cz/alcatel-ot-6070k-idol-4s/recenze/?s=6#reviews

Nepřijde vám to divné? 99% procent na hodnocení a k tomu 101 recenzí. A z toho ověřené jen pouhopouhé dvě. Wtf to jsem ještě neviděl a přijde mi to extrémně podezřelé. Navíc deset tisíc za mobil se snapdragonem 652 (vím, vím, má to tu "virtuální realitu") taky není úplná hitparáda stran poměru ceny a výkonu.
mental.disease
Väčšinu tých recenzií písala jedna osoba. Je to evidentné..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze