Na Android 7.0 se mohou těšit modely Huawei P9, Mate 8 a nova

24

Na nový Android 7.0 Nougat nezapomněl ani třetí největší výrobce mobilních telefonů na světě. Huawei je však přeci jen poněkud pozadu a aktualizace začne šířit až během prvního čtvrtletí roku 2017. Dočkají se všechny výše postavené modely letošního roku.

Huawei P9

Huawei na český trh aktuálně uvedl svůj nejnovější model Mate 9, který má jako první Android 7.0 a novou nadstavbu EMUI 5.0. Velmi podobného prostředí se samozřejmě dočkají i další modely výrobce, které se dnes dostaly na oficiální seznam. Jde o kompletní trojlístek modelů řady P9, rovněž bývalý top tabletofon výrobce a také modely nově zavedené řady nova.

TIP! Huawei už letos prodalo přes 100 miliónů telefonů

Modely Huawei, které obdrží Android 7.0 Nougat

Aktualizace by se měla ve finální podobě objevit bohužel až během prvního čtvrtletí roku 2017, což je s ohledem na konkurenci trošku později. Jaký model přijde na řadu jako první, není v tuto chvíli ještě jasné.

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
Tomáš Keller
Tomáš Keller
Huawei je v tomhle vážně strašně pomalý..
K@rlos
Neřekl bych , některé modely p9 už android 7.0 dostaly
Martin Čihák
Martin Čihák
No, já jsem zvědav, jestli ještě jednou pošlou aktualizaci na P8 lite. Pokud ano, jiszo jistě můj další telefon bude od Huawei
Hyper
Ahoj, mám P9 a Huawei mi nabídl na facebooku testování, a nemůžu si to vynachválit. Takže za mě je android 7.0 o 2 třídy výš.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze