Motorola zlevňuje své telefony. One Zoom vyjde na 7,5 tisíce korun

11
Motorola zlevňuje své telefony. One Zoom vyjde na 7,5 tisíce korun
  • Pro nenáročné je určena Moto E5 Play za necelé dva tisíce korun
  • Motorola One Macro již nestojí ani 4 tisíce
  • Náročnější uživatele uspokojí One Zoom se čtyřmi fotoaparáty

Motorola dnes formou tiskové zprávy oznámila, že začátek roku 2020 se nese ve znamení slev na téměř celé portfólio telefonů. Jde o příjemné slevy relativně nových telefonů, stejně jako výprodejové ceny starších kousků. Za zmínku stojí například Motorola One Macro, která láká na tři fotoaparáty, z nichž jeden je speciálně určen pro makro snímky. Telefon se chlubí též dobrou výdrží i výkonným hardwarem. Jeho cena v případě českého trhu klesla již na 3 799 Kč.

Pokud vás lákají spíše skutečně protáhlé displeje s poměrem stran 21:9, využijete velkou 128GB paměť a přijde vám vhod i NFC, možná vás zaujme Motorola One Action. Její zajímavostí je speciální akční kamera, se kterou lze pořídit zajímavé záběry, ačkoliv budete smartphone držet standardně ve vertikální poloze. Cena tohoto kousku klesla na 4 599 Kč.

Nejvybavenější Motorolou na současném trhu je fotograficky zaměřená One Zoom. Má na svých zádech masivní modul se čtyřmi fotoaparáty, mezi kterými nechybí teleobjektiv i ultraširokoúhlý snímač. Zatímco před Vánoci se prodávala za cca 10 tisíc korun, nyní mobil seženete za o poznání sympatičtějších 7 599 Kč. Sleva dopadla i na několik dalších modelů, které najdete v tabulce níže.

Telefon Aktuální cena
Motorola Moto E5 Play 1 999 Kč
Motorola Moto E6 Play 2 099 Kč
Motorola Moto E6 Plus 2 799 Kč
Motorola One Macro 3 799 Kč
Motorola One Action 4 599 Kč
Motorola One Vision 5 099 Kč
Motorola One Zoom 7 599 Kč
Diskuze ke článku
chm
A co ta soutěž o motorolu one macro?
Ondřej Procházka
Nebyla náhodou soutěž na macro?
Khan
Konecne adekvatni ceny...
Carda
Nudle 21 : 9 neberu ani zadarmo

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze