Motorola Xoom: menší a větší aktualizace na cestě

Motorola plánuje v nejbližších dnech až týdnech uvést dvě aktualizace, které budou určené pro zařízení Xoom. První aktualizace přinese pouze drobná vylepšení a zamete cestu pro druhou aktualizace většího rázu, ve které můžeme očekávat podporu Adobe Flash 10.2.

Nový tablet amerického výrobce Motoroly Xoom teprve pomalu vstupuje do nabídek prodejců, ale Motorola už usilovně pracuje na podpoře své horké novinky. Připravuje dvě nové aktualizace, z nichž první nepřinese žádné podstatné a viditelné změny. Jejím účelem bude připravit Xoom na druhou podstatnější aktualizaci, která přijde s podporou Adobe Flashe verze 10.2.

Motorola Xoom

Čtěte: Motorola má svůj tablet: XOOM s Androidem 3.0

Čtěte: Xoom: živé fotografie a videopohled na první tablet od Motoroly

Další novinkou, nebo spíše utajovanou schopností, o které se příliš nemluví, je podpora USB hostu. Přes microUSB konektor a patřičnou redukci tak bude možné připojit flash disk a jiná zařízení jako je myš nebo klávesnice. Tato funkce vyžaduje ale tzv. root a pár menších úprav.

USB Host - názorná funkčnost připojeného flash disku

Další změny, které se budou týkat očekávané aktualizace, budou ve znamení úpravení výkonu, zlepšení celkové stability přístroje a odstranění bugů. První aktualizace by měla být dostupná v brzké době, druhá aktualizace v řádech několika nejbližších týdnů.

Zdroje: engadget.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze