Motorola One zachycena se Snapdragonem 625 v benchmarku

3× aktualizováno
14
Motorola One zachycena se Snapdragonem 625 v benchmarku
  • Chystaný telefon by měl v portfólio výrobce nahradit řadu Moto X
  • Potěší, že bude zařazen do programu Android One
  • Displej bude protáhlý s poměrem stran 19:9 a výřezem v horní části

Aktualizováno 17. 8. 2018

Téměř po dvou měsících opět slyšíme o údajně chystané řadě Motorola One. Tentokrát se model One (bez přídomku) objevil v databázi Geekbench, kde byl odhalen veskrze průměrný hardware se Snapdragonem 625 a 4GB operační pamětí.

Motorola One

Aktualizováno 21. 6. 2018

Představení Motoroly One Power se již blíží, což dokládají další úniky. Na živých fotografiích můžeme vidět chystanou novinku pod různými úhly. Originální vzhled příliš nebude, což dokazuje vystouplý a vertikálně orientovaný fotoaparát nebo výřez v displeji. Čtečka otisků prstů pak své místo našla na zadní straně.

Motorola One Power

Aktualizováno 8. 6. 2018

Na novém obrázku máme možnost opět nahlédnout na chystanou Motorolu One Power. 6,2palcový Full HD+ má ve své horní části výřez, ale celkově jsou rámečky velmi malé. Pod kapotou má být procesor Snapdragon 636 a 4GB operační paměť. Pro vaše data má být připraveno 64GB úložiště. Zadní strana by měla být domovem duálního fotoaparátu s 12 (f/1.8) a 5 (f/2.0) megapixely. Na čelní straně bude 8megapixelová kamerka. Systém obstará Android 8.1 Oreo a uvnitř bude 3 780mAh baterie.

Motorola One Power

Původní informace z 30. 5. 2018

Pod značkou Motorola letos zřejmě vznikne zcela nová řada smartphonů, které bude spojovat slovo One. Jeho přítomnost by dle všeho měla značit nasazení Androidu One. Pro uživatele to znamená nejen čistou podobu prostředí, ale také včasné a rychlé aktualizace po dobu alespoň dvou let. Přídomek Power v názvu pak dává tušit, že se bude chystat více modelů.

Z uniklé fotografie lze soudit, že se Motorola minimálně částečně inspirovala iPhonem X. Nasazen je protáhlý displej s poměrem stran 19:9, který bude mít ve své horní části „vykousnutí“. Zcela odlišná je oproti dalším Motorolám zadní strana. Duální fotoaparát je totiž orientován vertikálně. Uprostřed je pak společně s logem Motoroly umístěna čtečka otisků prstů. V tuto chvíli bohužel nejsou známé podrobnější informace o výbavě.

Diskuze ke článku
standa245
Motorola měla svůj vzhled a ted se zařadila mezi ostatní placky, co kopírují....výkus a umístění foťáků....
Xwert Is
Xwert Is
O rok plánujem meniť telefón ak to takto pôjde ďalej budem musieť kúpiť dva roky starý model alebo dúfať že výrobcovia sa uvedomia a začnú robiť telefóny bez useless výrezov.
Areon
Já nechápu, proč tolik lidí nesnáší ten výřez. Kdyby tam nebyl, tak informační ikonky, stav baterie atd. zbytečně zabírá místo níže a ten prostor kde nyní je displej by stejně byl zaplácnutý nevyužitým plastem/sklem/kovem.... Za mě je tento prostor využít k informačním ikonám, stavu baterie atd. dobrá volba.
Carda
Blue Sun: je to tak jak říkáš ten výřez to je fakt už vrchol a proto mi přijde vtipný když ho jako že schovají tak vlastně získají rámeček k té bradě. :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze