Motorola One Hyper je stylovka s výsuvným fotoaparátem

Motorola One Hyper je stylovka s výsuvným fotoaparátem
  • Má 6,5palcový displej s Full HD+ rozlišením
  • Čtečka otisků prstů je na zadní straně a je kombinována s informační diodou
  • Telefon je vybaven Snapdragonem 675 a Androidem 10
  • Hlavní fotoaparát na zadní straně má 64 megapixelů

Motorola dnes představila očekávanou novinku One Hyper, která míří do poctivé střední třídy, přičemž se zaměří na stylový vzhled s výsuvným čelním fotoaparátem. Ten má mimochodem vysoké 32megapixelové rozlišení a nadšenci do selfies se rozhodně mají nač těšit. Díky skryté čelní kamerce není nijak postižen 6,5palcový IPS displej s Full HD+ rozlišením. Chlubí se tak 90% využitím čelní plochy.

Motorola One Hyper

Pod kapotu Motorola nasadila osvědčený a již několikrát vyzkoušený Snapdragon 675 s 4GB operační pamětí. Pro vaše data je připraveno 128GB úložiště a také slot pro až 1TB paměťovou kartu. Příjemným překvapením je nasazení nejnovějšího Androidu 10, který lze zabezpečit otiskem prstu. Samotná čtečka je na zadní straně, přičemž kruh kolem ní může svítit a informovat o zmeškaných událostech.

Baterie v telefonu má kapacitu 4 000 mAh a výrobce slibuje až 38hodinovou výdrž na nabití. Novinka se chlubí také technologií Hyper Charge, kdy má uživatel možnost využívat velmi rychlé nabíjení o výkonu 45 W. V tomto případě během pouhých 10 minut nabíjení získá telefon energii na dalších 12 hodin práce. Bohužel Motorola tuto rychlou nabíječku nebude dodávat společně s telefonem, v prodejním balení bude pouze vcelku obyčejná 15W nabíječka.

Na zadní straně jsou hned dva fotoaparáty, přičemž hlavní snímač je velký (1/1,7") a má 64megapixelové rozlišení při světelnosti f/1.9. Nechybí ani praktické laserové ostření. Sekundární 8megapixelový fotoaparát je ultraširokoúhlý a disponuje záběrem 118°.

Nová Motorola One Hyper je nabízena výhradně v modré variantě a od dnešního dne je k dispozici jen v USA a Brazílii. Dostane se však například i na britský trh, což je příslibem, že se s ním potkáme i na dalších evropských trzích. Cena by se měla pohybovat kolem 10 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze