Motorola Moto G8 Plus se chlubí 48Mpx fotoaparátem a akční videokamerou

3
Motorola Moto G8 Plus se chlubí 48Mpx fotoaparátem a akční videokamerou
  • Moto G8 Plus jde do prodeje 8. listopadu za 6 990 Kč
  • Novinka se chlubí 48Mpx fotoaparátem i 4 000mAh baterií
  • O výkon se stará Snapdragon 665 spolu se 4 GB RAM typu DDR4

Motorola Moto G8 Plus se chlubí tím nejlepším fotoaparátem z řady Moto G. Základem je 48megapixelový hlavní snímač o světelnosti f/1.7 s technologií Quad Pixel, díky čemuž výrobce slibuje čtyřikrát vyšší citlivost na světlo, tedy i kvalitní noční režim. Milovníky bokeh efektu potěší 5Mpx senzor hloubky s clonou f/2.2 a dokonce nechybí ani dedikovaná akční videokamera o rozlišení 16 megapixelů se 117° zorným úhlem, která slouží zaznamenávání širokoúhlých videí při držení telefonu ve svislé poloze.

Motorola Moto G8 Plus

Na přední straně telefonu najdeme 6,3palcový displej Max Vision FHD+ s poměrem stran 19:9, který doplňuje dvojice reproduktorů s certifikací Dolby. Ty mají být údajně dvakrát výkonnější a zároveň disponovat o 50 % hlasitějšími basy pro zajištění ideálního zvukového zážitku.

Motorola Moto G8 Plus

4 000mAh baterie přináší výdrž 40 hodin a díky technologii TurboPower lze Moto G8 Plus poměrně rychle nabít – za pouhých 15 minut nabíjení by měli uživatelé získat až 8 hodin energie. Uvnitř dále najdeme osmijádrový Qualcomm Snapdragon 665 spolu se 4 GB operační paměti typu DDR4. Integrované úložiště o velikosti 64 GB lze rozšířit pomocí microSD karet o velikosti až 512 GB.

Motorola Moto G8 Plus je vybavená rovněž užitečnými Moto Experiences a čistým Androidem 9 Pie. Smartphone půjde na trh v barevných odstínech Cosmic Blue (modrá) a Crystal Pink (růžová) s voděodpudivou ochranou již 8. listopadu za doporučenou cenu 6 990 Kč.

Diskuze ke článku
Nick Cave
podle GSMArena jsou barvy Dark Blue a Dark Red, kde jste vzali tu růžovou?
Nick Cave
podle GSMArena jsou barvy Dark Blue a Dark Red, kde jste vzali tu růžovou?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze