Motorola Moto 360 rozebrána: překvapila slabá baterie

3

Největší ohlasy mezi chytrými hodinkami zřejmě vzbuzují designové zdařilé Moto 360 od Motoroly. Známe jejich výbavu i podobu, ale jak vypadají rozmontované?

Motorola Moto 360

Chytré hodinky představila před několika měsíci také Motorola. Její model Moto 360 vypadá opravdu velmi zdařile a potěší například klasickým kruhovým tvarem či slušnou výbavou, která staví na operačním systému Android Wear. Pokud někoho z vás zajímalo, jak hodinky vypadají uvnitř, není to snadné zjistit. V domácím prostředí byste hodinky patrně rozebráním zničili a už zpět nesložili. Naštěstí je tu server iFixit, který Moto 360 rozebral do posledního šroubku a hodinky zhodnotil jako velmi těžko opravitelné.

Rozebrání hodinek Motorola Moto 360

V malých hodinkách samozřejmě není mnoho co k vidění, malý prostor je maximálně využit. Odhalí se procesor OMAP3630 či spojení displeje se základní deskou. Překvapení se konalo při odhalení baterie. Zjistilo se totiž, že nabízí kapacitu jen 300 mAh, avšak výrobce oficiálně uvádí kapacitu 320 mAh. Že by Motorola lhala zákazníkům? Záhy se k tomu výrobce vyjádřil s odůvodněním, že běžně je kapacita 320 mAh, avšak 300 mAh je minimální kapacita.

Zdroje: ifixit.com, arstechnica.com

Diskuze ke článku
pudl
nejhezčí androidhodinky, které kdy spatřily světla tohoto světa
satai
Procesor je vyrobeny 45nm procesem...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze