Microsoft v Indii pravděpodobně testuje extrémně levnou Lumii

8

Jak se zdá, Microsoft v Indii, kde jsou nová zařízení „běžně k vidění“, testuje zbrusu novou Lumii. Ta by měla nabídnout 4,7palcový displej a stát jen 71 dolarů (cca 2 100 Kč včetně daní).

Nový telefon, který se prozatím skrývá pod kódovým označením RM-1127 se podařilo objevit na stránkách Zauba.com, který sleduje import a export do/z Indie. Do Indie byly podle všeho poslány dva kusy, přičemž oba podporují pouze jednu SIM kartu.

Lumia Zauba
Screenshot ze serveru Zauba, který potvrzuje existenci nových Lumií

I nové Lumie následují trend, který Microsoft nyní vyznává – v poslední době se totiž silně soustředí na cenově dostupné telefony. I když jiný názor by na to mohl mít generální manažer Microsoftu pro Skandinávii, Ossi Korpela, který o Lumii 640 mluví jako o cenově atraktivním high-end modelu (více v našem článku).

Více než to, že je nová Lumie v přípravách, tak v současné době nevíme. Cena, která je u telefonů uvedená však naznačuje, že by měly být konkurencí pro vůbec nejlevnější Android telefony na trhu.

Zdroje: zauba.com, phonearena.com, nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
Marek
Asi letosni smrst lowend lumii je mala :D
kleinak
Tomuhle opravdu nerozumím, chtějí udělat nejlevnější Lumii a narvou do ní 4,7palců displej, displej je jeden z nejdražších položek telefonu, tak proč 4,7palců a né 4palce, no asi protože je to dnes IN. Kdyby byl 4palce, tak by mohl stát i pod 2000kč, ale asi nikdo podle dnešních výrobců, malý telefon vlastně nechce.
Trolové, ať je to Samsung, HTC,MS a ostatní, většina je to nad 4,5 púalců a když je to pod 4,5palce, tak je to celé jaké si ořezané.
Trolové.
jarda
Souhlasím. Nevím, kam se ženou. Vlajkové modely mají mít 5,2 a 5,7 palce. Kdo to bude nosit v kapse? Jsou to idioti. Výkonný model s 4,3 displejem prostě na trhu není.
Lenovo_DooGee
Ať Microsoft produkuje klidně 20 různých levných Lumií, ale ať je každá v něčem zvláštní. (ať má něco jedinečného) Lumia 532 má GS...další modely by měli mít taky něco navíc, než jen 4-5 palcový display, podprůměrný foťák a repráky, 4 GB interní paměti a 1 GB RAM. Každá by měla mít něco, co ji od té druhé bude odlišovat, jinak to s Microsoftem brzy skončí jako se SAMSUNGem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze