Microsoft opět aktualizoval Skype pro Android: prostředí je modernější

6

V krátké době Microsoft vydal už druhou aktualizaci aplikace Skype pro Android. Tentokrát jde především o opravu chyb, zlepšení stability a modernější design.

Verze 5.6 pro operační systém Android právě před pár okamžiky dorazila na redakční telefony. Změny jsou viditelné hned na první pohled. Na kartě historie je nyní vidět více konverzací a u každého kontaktu jsou nově kruhové avatary a informace o stavu. Můžeme tak konstatovat, že aplikace je nyní výrazně přehlednější.

Takto po aktualizaci vypadá Skype na telefonech s Androidem.

Microsoft také upravil barvy bublin v chatu, abyste mohli snadněji sledovat, co jste napsali vy a co váš přítel. Kromě změny designu Microsoft uvádí, že aktualizace přináší opravu chyb a zlepšení stability.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Diskuze ke článku
kjkszpj
No hlavné je, že si MS vždy aktualizuje skype najskôr na vlastnej WP platforme... Na WP je dizajn tak otrasný, že pri kontaktoch sú fotku vo štvorčeku a v posledných chatoch sú fotky v krúžku. Darmo čakám, že aspoň toto upravia v nejakej aktualizácii... Nehovoriac o tom, že keď príde nová správa, tak po otvorení skype čakám aj pól minúty kým sa tam objavý. Smutné...
Typan
Už to funguje? Nerad bych po nainstalování opět zjistil že je nepoužitelný...
kiki
Cgkggjjcjj fuhjhx
m:)
Tak radšej vyskúšajte BBM ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze