Microsoft nyní nabízí 100 GB zdarma na OneDrive pro všechny

60

Microsoft se rozhodl odměnit uživatele cloudového úložiště OneDrive. Po dobu dvou let nadělí prostor o velikosti 100 GB zcela zdarma. Nejprve se zdálo, že odměna bude v rámci služby Binq Rewards dostupná pouze pro uživatele z USA, avšak nakonec je dostupnost celosvětová.

Pokud máte účet u Microsoftu, jistě také využíváte služeb cloudového úložiště OneDrive. Po připomenutí uveďme, že se ještě začátkem roku 2014 jmenovalo SkyDrive. Základní tarif, který je pro všechny zdarma, poskytuje prostor o velikosti 15 GB. To postačí na zálohu vašich dokumentů i nějakých fotoalb. Pro opravdu kompletní zálohu je však zapotřebí většího prostoru.

Po potvrzení přijetí balíčku 100 GB je úložiště navíc ihned k dispozici

Ten lze samozřejmě dokoupit či získat doporučením služeb Microsoftu. Ten však nyní přišel s nabídkou prostoru o velikosti 100 GB na dva roky zdarma. Běžně stojí tento prostor 46 Kč měsíčně a za dva roky využívání byste zaplatili 1 104 Kč. Nyní stačí načíst tuto stránku, přihlásit se, povolit přístup k informacím a následně již váš účet disponuje o 100 GB větším prostorem.

Zdroje: windowscentral.com, login.live.com

Diskuze ke článku
Donatelo
Tato služba není pro Váš region k dispozici. Takže článek je zavádějící.
doktor
nefunguje to, po přihlášení vyhodí stránka nenalezena..ať si microsoft dělá idioty ze svých ovcí v USA
Tom
Dík, už mám 130Gb :)
Petr
Super, vše funguje :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze