Mapy HERE pro Android stáhlo 2,5 milionu uživatelů (aktualizováno)

Aplikace Nokia HERE začala své dobrodružství v obchodě Google Play v srpnu, kdy byla k dispozici pro smartphony Samsung Galaxy. Na konci října se aplikace dostala volně do obchodu Google Play, čímž se stala dostupnou pro všechny zařízení s Androidem 4.1 a vyšším. Nyní je jasné, že patří mezi úspěšné aplikace.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský

 

Aktualizováno 7. 1. 2014: 

Jak už jsme uváděli, oficiální statistika v obchodě Google Play poukazovala na to, že aplikaci stáhlo něco mezi 1 a 5 miliony uživatelů. Nyní se však Nokia rozhodla udělat o oblíbenosti svých mapových podkladů jasno a uvolnila svá čísla. Z nich vyplývá, že aplikaci stáhlo pro platformu Android už více než 2,5 milionu uživatelů. 

Původí zpráva z 4. 1. 2014: 

Nyní, méně než čtyři měsíce od jejího vydání v obchodě Google Play, mapy Nokia HERE překonaly 1 milion stažení. Ve skutečnosti, podle dat z Google Play, činí počet stažení „něco“ mezi 1 a 5 miliony.

here_mapsforlife_logo_blue-rgb

Jak asi víte, mapy HERE jsou jednou ze služeb, které i po odkoupení Nokie americkým Microsoftem stále nabízí. Aplikace HERE poskytuje hlasovou a turn-by-turn navigaci v offline režimu, což je také největší důvod, proč se těší tak velké oblibě.

Už máte Nokia HERE na svém mobilním telefonu nebo tabletu? Pokud ne, můžete aplikaci zdarma stáhnout z následujícího odkazu: Google Play

Zdroj: Google PlayNokia Power User