Majitelé Nokií Lumia 620 mohou stahovat aktualizaci Nokia Black

14

Jako úplně poslední se Lumia 620 dočká aktualizace na v současnosti nejnovější verzi Windows Phone 8 GDR 3. Aktualizace má však v případě Nokií oficiální název Lumia Black. Kdy se ji dočkáme v České republice a na jaké novinky se můžete těšit?

Aktualizace Lumia Black byla odstartována začátkem ledna 2014, kdy ji také obdržely nejvybavenější modely. Postupně přicházely na řadu další a další kousky. Poslední dobou se však zdálo, že snad Nokia opomene vůbec nejmenší Lumii s Windows Phone 8. Nyní je však konec čekání, neboť již v několika evropských státech je aktualizace pro Lumii 620 dostupná. V České republice si však ještě zřejmě pár dní počkáme. Oficiální přehled Nokie nás chlácholí statusem „Coming soon“.

TIP! Recenze Nokia Lumia 620 – Ideální WP8 pro nenáročné

Nokia Lumia 620

A na co všechno se mohou uživatelé po aktualizaci těšit? Tak především na úspornější verzi Bluetooth, možnost vypnutí aplikace v mutlitaskingu pomocí křížku a také žádaného zámku otáčení displeje. Potěší možnost probuzení displeje dvojitým poklepáním a od Nokie uživatelé obdrží také aplikaci Nokia Storyteller nebo režim v autě. Využít budete moci také aplikaci Nokia Refocus pro přeostřování pořízených fotografií, kterou Nokia nedávno uvolnila pro všechny Lumie.

Technické parametry Nokia Lumia 620

Kompletní specifikace
Konstrukce115,4 × 61,1 × 11 mm, 127 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 3,8" (800 × 480 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S4 Plus MSM8227, CPU: 2×1 GHz, GPU: Adreno 305
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémWindows Phone 8.1
Akumulátor1 300 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 1:10 hodin
Dostupnostbřezen 2013,

Zdroje: nokiapoweruser.com, nokia.com

Diskuze ke článku
jirka
Lumia Black je super až na to probouzení poklepáním, neustále je napájený displey strašně to žere baterku a někdy to poklepání nefunguje, klepám jak blázen a nic někdy je to trapas hlavně když 100x klepete před někým komu chcete něco ukázat :))
Pája
Mě to funguje bezchybně.
Hugo
Super už to vážně vypadalo, že L620 zapoměli. Na jistý funkce, který přibudou by se dalo říct, že se těším - vypínání aplikací, bluetooh 4.0 atd.
nokilla
Mam ji zhruba rok a jsem spokojenej,.. jedine co me stve je ze Widle nemaji sw ovladani hlasitosti a prestal fungovat volume rocker na tel (coz bych u vyrobce s takovou tradici necekal), navic co jsem hledal na netu nejsem zdaleka jediny kdo s tim ma problem...kdo ma podobny problem at zkusi dvema prsty zmacknout telefon mezi prsty v oblasti volume tlacitka (muze to byt uzitecne, volume tlacitko pak opet zacne fungovat!)

Jinak dobry pomer vykon cena!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze