Luxusní Gresso Grand Monaco: exkluzivní každým coulem

1

Výrobce exkluzivních mobilních telefonů Gresso se rozhodl, že Grand Monaco nebude spojováno jen s automobilovým průmyslem. Grand Monaco bude také znamenat synonymum pro exkluzivní telefony.

Nová kolekce mobilních telefonů firmy Gresso se bude vyznačovat exkluzivitou, použitím prvotřídních materiálů a precizním zpracováním.

Tělo telefonu bude tvořeno několika vrstvami nejmodernější slitiny z keramiky. Klávesnice bude vyrobena za pomocí vakua a potažena titanovou ultra tvrdou vrstvou Black PVD. Díky použitému zpracování bude klávesnice mít zrcadlový povrch a zároveň bude imunní vůči škrábancům či mechanickému poškození. Symboly a písmena jsou do klávesnice vygravírovány za pomocí laseru.

Navigační kurzorový joystick je zhotoven z ušlechtilé a mimořádně kvalitní oceli, přičemž byl kladen důraz na preciznost v každém detailu. Snímání zadního krytu obstarává magnetický zámek SmartLock.

Jak už to u luxusních telefonů bývá, navzdory perfektně zpracovanému kabátku a použití ušlechtilých materiálů zaostává výbava telefonu za očekáváním. Zákazník se bude muset spokojit jen s průměrnými funkcemi jako je například 2 megapixelový fotoaparát, Bluetooth či GPRS/EDGE. Další funkce nejsou známy.

zdroj: slashphone.com