Luxus vyrobený ručně: Vertu Signature ve verzi pro Bentley

27

Opět o sobě dává vědět výrobce těch nejluxusnějších mobilních telefonů, kterým je samozřejmě Vertu. Tentokrát se navrací k legendární klasice. Uvedlo zcela běžný telefon s nedotykovým displejem a klávesnicí. Ovšem nasazuje luxusní materiály a novinka je přímo předurčena majitelům vozů Bentley.

Vertu Signature for Bentley

Nový mobilní telefon Vertu Signature for Bentley je určen primárně všem majitelům vozu Bentley Mulsanne Speed. Důvodem je sdílení podobných materiálů použitých při výrobě. I na telefonu tak najdete karbonová vlákna a zadní strana je vyvedena ze shodné kůže, která je použita v interiéru vozidla. Dalším spojení se týká softwaru, kde je k dispozici několik tapet s tématikou Bentley a speciální startovací animací. Logo automobilky se dostalo také na samotný telefon. Pakliže máte vyšší nároky, můžete si před koupí nadiktovat vlastní materiály a získat tak zcela unikátní telefon.

Čtěte také: Recenze Vertu Aster – Zn. drahé a exkluzivní, pštros přiložen

Verti Signature for Bentley

Nejvyšší míře luxusu pak odpovídá také alfanumerická klávesnice, která je vyvedena ze safírového krystalu, což umocňuje pocit z každého stisku. Vertu Signature Touch si neklade za cíl být špičkově vybaveným telefonem. Právě naopak. Má reprezentovat a sloužit k telefonování a případnému zaslání SMS zpráv. Cena je díky použitým materiálům velmi vysoká, bude se pohybovat kolem 22 800 dolarů, což je v přepočtu více než 550 000 Kč. Za vyšší cenou stojí také fakt, že každý telefon je vyráběn ručně přímo v Anglii a můžete si tak být jisti nejvyšší kvalitou. Vysoká cena nebude koncovým majitelům vadit, neboť jejich Bentley Mulsanne Speed, ke kterému se telefon odkazuje, je vyšlo minimálně na 6 miliónů Kč.

Zdroje: pocket-lint.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Milan
Takže 550 000 Kč za dialkový ovládač? :-D Počuli ste o tom že by 200gramov oceli a kože a zafiroveho skla a opracovanie na mikro CNC freze stálo 550 000 Kč?? Tolko nestojí ani čisté zlato! OMG...choré.. že použité materiali... ha ha ha
Milan
Aktuální cena zlata v korunách za gram je: 917.9 Kč/gram. Teda 150g obalu z čistého zlata by som dal 137 685Kč.. a tu predavaju ocelový obal za 550 000... to kúpi len čistý magor
Milan
To si možem kupiť hocijaký iphone alebo blackberry a nechať si vymeniť telo za zlaté... a vyjde ma to o 3/4 lacnejsie..
kokot
ano toto není pro slováka z tatier čo mu jebe na kotrbu ,toto je pro bohté lidi tak tu nepičuj ty žobrák

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze