Líbí se vám Xiaomi Mi 10 Ultra či Redmi K30 Ultra? Do Evropy se zřejmě nedostanou

2
Líbí se vám Xiaomi Mi 10 Ultra či Redmi K30 Ultra? Do Evropy se zřejmě nedostanou
Fotografie: Xiaomi
  • Obě aktuální novinky zůstanou určené výhradně pro čínský trh
  • Nepředpokládá se ani, že dojde pro globální trh k jejich přejmenování

Xiaomi včera představilo dvě velmi zajímavé novinky. Dostupný model Redmi K30 Ultra a především pak špičkový Mi 10 Ultra, který láká na fotoaparát se 120× hybridním zoomem, AMOLED displejem se 120 Hz nebo 120W nabíjením, pomocí kterého lze baterii telefonu dobít za pouhých 23 minut.

Pokud jste si na nějakou z novinek dělali zálusk, máme pro vás špatnou zprávu. Zástupce Xiaomi totiž gsmarena.com potvrdil, že obě představené novinky by měly zůstat dostupné výhradně pro čínský trh, přičemž je nepravděpodobné, že by se nakonec podívaly na ostatní trhy. Nejde o velké překvapení, například na českém trhu se modely Mi 10 a Mi 10 Pro již jen doprodávají. Výrobce se rozhodl je stáhnout z trhu, důvodem byl malý zájem způsobený zřejmě velmi vysokou cenou. Vyloučena je také možnost, že bychom se s novinkami setkali pod jinou identitou, například pod značkou Poco.

Diskuze ke článku
Mine Privatemail
Mine Privatemail
Tak to vidite, cinan sa na Vas kasle z vysoka, ale aj tak to budete kupovat, kadejako objednavat z Ciny, len aby ste usetrili par eur.. smutne
Kevin Peter
Kevin Peter
A šla by do redmi k30 ultra dát čeština pokud si objednám z číny ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze