LG představí na CESu nové dotykové notebooky s Windows 8

3

LG není výrobcem, který by byl znám kvůli svým počítačům, ale je známý především díky svým mobilním telefonům a televizím. Ovšem tento korejský výrobce si na veletrh CES chystá i nějaké ty dotykové notebooky s operačním systémem Windows 8.

Prozatím víme o dvou počítačích LG, které budou na veletrhu CES představeny. První by měl být LG Tab-Book 2 model 11Z740, který je podobné konstrukce jako Sony VAIO Duo 11, zkrátka zařízení 2v1. Srdcem počítače se má stát Intel Core i5 architektury Haswell a zobrazovač má 11,6" s rozlišení FullHD. Potěší váha, která má činit pouze 1,05 kilogramu.

Počítače vypadají zajímavě

Druhým představeným počítačem bude ultrabook klasické konstrukce a jmenuje se LG Ultra PC model 13Z940, obsahuje 13,3" displej taktéž s rozlišením FullHD a pohánět jej bude Intel Core i5 architektury Haswell. Toto vše se vejde do 13,6mm vysokého těla, které váží pouhých 980 gramů.

Oba počítače obsahují systém Windows 8.1 a mají dotykový displej, mimo to disponují IPS panely. Více o těchto noteboocích se dozvíme na veletrhu CES, který začíná v pondělí 6. 1. 2014.

Diskuze ke článku
petr
Vypadaji docela pekne ale nechci vydet ceny:-P :-D
Kneblis
Velice povedené NTB. :-) LG opět dokazuje, že umí jak kvalitu, tak i extravaganci :-) Jen za jakou cenu :-/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze