LG Optimus Pad LTE odhalen, rychlejší procesor a lepší foťák

Výrobce LG dnes představil vytuněnou verzi svého tabletu Optimus Pad, poprvé představeného na výstavě MWC v minulém roce. Na rozdíl od svého staršího brášky nenabídne pouze podporu LTE, nýbrž také rychlejší dvoujádrový procesor, 8 MPx fotoaparát a operační systém Android Honeycomb.

Designově je Optimus Pad LTE se svým předchůdcem nesmírně podobný a rozdíl tkví pouze v o něco širších a tenčích rozměrech, stejně jako hmotnosti snížené na 497 gramů. Ty podstatné novinky se skrývají uvnitř a začínají u displeje, který sice nabízí stejné rozlišení a úhlopříčku, je však již tvořen technologií IPS.

Polepšil se i dvoujádrový procesor, který si šplhnul na 1,5 GHz a operační systém Android s tabletovou verzí Honeycomb. Fotoaparát se polepšil dost rapidně a ze 5 MPx přešel na 8 Mpx. K tomu přidal i přední kamerku s 2 MPx pro videohovory.

TIP! Přečtěte si více o modelu LG Optimus Pad.

Základní vlastnosti modelu

  • Android 3.2 Honeycomb
  • Rozměry 245 x 151.1 x 9.34 mm
  • IPS displej s úhlopříčkou 8.9 palců, 1280 x 768 pixelů
  • Fotoaparát 8 MPx, přední kamerka 2 MPx
  • Dvoujádrový procesor Qualcomm s taktem 1,5 GHz
  • LTE, Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, DLNA
  • Interní paměť 32 GB

Jak už napovídá název, LG přidalo modelu podporu LTE a neostýchalo se ani u jiných funkcí. Najdete tu tak plné spektrum připojení včetně HDMI portu, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA a jako bonus podporu T-DMB. Interní paměť pak nabízí velkorysých 32 GB.

Vylepšený model Optimus Pad LTE se poprvé objeví na trhu v Jižní Koreji a poté se bude šířit do zbytku světa. Přesné datum a cenová hladina zatím zůstávají v utajení.

Zdroje: lgnewsroom.co, fonearena.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze