LG jde ve stopách Apple a HTC, nabídne zlatou verzi G2

15

I když je LG G2 perfektně vybavený telefon se zajímavých designem, prodejní rekordy rozhodně netrhá. I přesto se LG rozhodlo po vzoru Apple a HTC převléknout svůj vrcholný model do zlaté barvy. Změna se opravdu týká pouze jiné barvy, uvnitř žádné změny nečekejte.

Nepřehlédněte:

I když LG G2 patří mezi špičku, prodejní rekordy netrhá. Možná to zvrátí nová barevná varianta, u které se LG nechalo inspirovat fenoménem poslední doby, zlatou barvou. Ta se stala populárnější s novou verzí iPhonu 5s, v přebarvování pokračovalo například také HTC.

LG G2 ve zlaté barvě doplní již dostupnou bílou a černou variantu

Změna proběhla pouze na povrchu, uvnitř telefonu žádné změny nečekejte. Připomeňme tedy jen, že v telefonu nalezneme čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 s taktem 2,26 GHz, 2 GB paměti RAM, 13Mpx fotoaparát a 5,2 palcový FullHD displej.

TIP: Recenze LG G2 – Návrat mezi elitu

Zlatá varianta LG G2 se bude prodávat za 366 EUR (zhruba 12 200 Kč včetně DPH) v případě 16GB paměťové varianty, za 32GB paměťovou verzi zaplatíte 413 euro (zhruba 13 700 Kč včetně DPH). Zlatá verze TOP modelu LG G2 se začne prodávat nejprve na Tchajwanu. To, jestli se nakonec dostane i k nám, je zatím nejasné. Jak se líbí zlatá varianta modelu LG G2 vám?

Zdroje: unwiredview.com, news.cnet.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Naposledy upraveno: 15. 1. 2014 08:05
Tomuto modelu k lepším predajným číslam nepomôže ani svätená voda. I keď parametre na predajný HIT má. Ale nešťastne zvolená koncepcia tlačítok na zadnej časti mobilu odsudzuje tento model do role štatistu na trhu.
Breta
No myslím že o barvě to není, nicméně já nakupuju podle vlastností a barva je jenom takový příjemný bonus. Krom toho Apple na zlatou patent nemá, nebo jo? Tak proč se pořád píše že kopírujou od Apple. Nokie (jenom namátko) dělal svoje modely ve zlaté dávno pře tím než Apple představil svůj první Phone, tak proč nepíšete že Apple jde ve stopách Nokie (nebo kdo použil na tel. zlatou první)? Zlatá tu byla , a bude i bez Applu, nebo bůh ví jaké další firmy. Pánové redaktoři, tak se zamyslete nad tím než zase do titulku článku napíšete takový blábol. Věřím že se snažíte být v kurzu a trendy, ale mám tento web v rámci mezí za odborný a těmahle výkřikama to shazujete.
Kuba
Zlatý telefon udělalo kdysi i Sony a to Xperii P.
jana
Je to přesně tak za ty prachy je to super telefon....zatím velká spokojenost

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze