LG G3 v Koreji lehce přeskočilo Galaxy S5 v prodejích

27

Co se prodejů týče, tak LG G3 má v Koreji skvěle našlápnuto. Nová vlajková loď korejského výrobce se totiž bez problémů dostává před Galaxy S5, co se prodejů během prvních dnů týče. G3 si totiž připisuje 25 až 30 tisíc prodaných kusů za den, kdežto S5 se v prvních dnech musela spokojit se 7 až 8 tisíci prodanými kusy na den. G3 se tedy prodává až 4× více.

To, že v Koreji dokáží ocenit špičku na trhu, se opět potvrzuje. LG G3 na místních trzích válcuje prodejní čísla Samsungu Galaxy S5 mnohdy i několikanásobně. Korejci novou G3ku berou nejspíše po kilech a tak není divu, že se jí prodává mezi 25 až 30 tisíci kusy denně. Samsung model Galaxy S5, na druhou stranu, v prvních dnech prodával kolem 7 až 8 tisíci kusů denně. To je v některých případech až 4násobný rozdíl a LG tedy nechává Samsung daleko za sebou.

LG G3 je dostupné ve třech barvách.

Za úspěchem určitě stojí faktor novinky, která přináší exkluzivní QHD displej, nižší cenu oproti konkurenci a celkově zajímavější parametry. LG si tak na své domácí půdě staví velmi slušnou základnu uživatelů, kteří si ke značce vytvoří určitý vztah a telefon od LG budou chtít nejspíše i příště. Pokud jste ještě nezaregistrovali, tak vězte, že G3 je opravdovou špičkou mezi high-endy na smartphonovém poli. Procesor Snapdragon 801, 2 až 3 GB RAM podle verze, až 32 GB paměti na vaše data a fotoaparát s laserovým autofokusem. To vše, spojené s exkluzivním designem a cenou v přepočtu 16 199 Kč, se podepsalo na výborném úspěchu prodejů.

Zdroje: etnews.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
bob
Není se čemu divit
d3DEk
Tady to bude taky tak! Já už mám předobjednáno v Kase! :-D
fajn.snek
Taky jsem si předobjednal, protože ten telefon je skvělý. Porovnával jsem i S5, ale pro mě osobně je celý Samsung a jeho TW okoukaný a nemá moc co nabídnout, ale LG se snaží hnát vývoj kupředu :)
jarda
Lide uz zacinaji mit Samsungu dost. Vsude se cpe a nic neumi. Nebyl schopen dat do SG3 kitkat. Kasle na lidi a ted se mu to vraci. Pryc se Samsungem!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze