Lenovo oznámilo tiskovku na MWC, možná odhalí nové Moto G5

Velmi důležitá akce roku se pomalu blíží. Na veletrhu MWC 2017 se očekává představení nespočtu nových telefonů a možná mezi nimi budou i modely řady Moto od Lenova.

V letošním roce se očekává, že nabídka mobilních telefonů Lenova bude výhradně využívat oblíbenou značku Moto, kterou čínský výrobce získal odkoupením Motoroly. Dalších modelů bychom se mohli dočkat již koncem února na barcelonském veletrhu MWC 2017. Lenovo oficiálně oznámilo, že se 26. února od 16:30 hodin bude konat tisková konference a z pozvánky je patrné, že se bude hovořit zejména o řadě Moto.

TIP! Recenze Lenovo Moto Z Play – Nevyužitý potenciál

Lenovo Moto

Spekuluje se tak o představení modelů Moto G5 a Moto G5 Plus. O prvním z nich se prozatím nic neví, avšak o verzi Plus uniklo pár informací. Hovoří se například o 5,5palcovém Ful HD displeji nebo procesoru Snapdragon 625. Dostatečně se jeví 32GB interní paměť nebo 4GB operační paměť. Prostředí zajistí operační systém Android 7.0 Nougat a nebude chybět čtečka otisků prstů. Na fotografiích, kde má být Moto G5 Plus zachycena, je čtečka umístěna pod displejem. Všimnout si lze také pokračování v osvědčeném designu. Poslední informace zmiňují 13megapixelový hlavní fotoaparát a 5megapixelovou čelní kamerku. Baterie by měla mít kapacitu 3 080 mAh.

Moto G5 Plus
Moto G5 Plus

Zdroje: androidpolice.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze