Lenovo Moto Z2 Force se nám odhaluje na videu

aktualizováno
Lenovo Moto Z2 Force se nám odhaluje na videu
  • Druhá generace modelu Moto Z Force by měla být dostupnější
  • Lákat bude například na duální fotoaparát nebo procesor Snapdragon 835
  • Zachována zůstane podpora modulů Moto Mods
  • Očekává se opět zcela nerozbitný displej

Aktualizováno 21. 7. 2017

Pár dní před předpokládaným představením modelu Moto Z2 Force se k nám dostala kvalitní fotografie telefonu ze všech stran. Procesor Snapdragon 835 má být doplněn 6GB operační pamětí, což zní velmi lákavě. Méně již nasazení baterie s kapacitou pouze 2 730 mAh. U výrobce tak zvítězila honba za co nejmenší tloušťku v neprospěch baterie. Zmiňován je též duální fotoaparát s 12 megapixely a čelní kamerka s 5 megapixely.

Lenovo Moto Z2 Force

Aktualizováno 13. 7. 2017

Příchod nového modelu Moto Z2 Force se velmi přiblížil. Naznačuje to samotný výrobce, který vypustil zajímavý teaser, jehož dominantou jsou rozbité displeje. Chystaná novinka by měla opět nabídnout Shattershield displej, který je skutečně nerozbitný. Stačí vzpomenout na předchůdce v podobě Moto X Force, který jsme v redakci opravdu řádně testovali. K představení by mělo dojít 25. července v New Yorku.

Moto Z2 Force

Původní informace z 18. 4. 2017

V letošním roce se dočkáme nástupce modelu Moto Z Force. Ten v našich končinách příliš populární nebyl, neboť se prodával zejména u amerického operátora Verizon. Dostupnost chystané novinky Moto Z2 Force by se však dle současných informací měla rozšířit. Co se naopak měnit nebude, je vzhled. Výrobce ani nemá jinou možnost. Nadále sází na rozšiřující moduly Moto Mods, u kterých slíbil zachovat kompatibilitu se starými modely. Novinka tak bude lákat například na přepracovanou čtečku otisků prstů nebo duální fotoaparát.

Pod kapotou by se měl nacházet moderní a velmi výkonný procesor Snapdragon 835. Na čelní straně si též můžeme povšimnout přisvětlovací LED diody pro lepší selfie. Konektorová nabídka se shlukla na spodní hraně a kromě USB-C konektoru nechybí ani 3,5mm jack. Zachována by měla být i velmi malá tloušťka pouze 7 milimetrů. Co se týče baterie, žádné informace v tuto chvíli k dispozici nejsou. Ale první generace oslnila baterií s kapacitou 3 500 mAh, přičemž nebyla tlustší.

Zdroje: twitter.com, androidauthority.com, gsmarena.com, phonearena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze