Legendární Bioshock vyšel nově pro iOS

7

Bioshock z roku 2007 se dnes už řadí do herní síně slávy. Jeho hlavními přednostmi jsou tíživá atmosféra, silný příběh a velmi dobrá hratelnost. Dobrou zprávu tak máme pro uživatele systému iOS, kde hra nyní vyšla v téměř původní podobě.

Dřívější spekulace se skutečně naplnily. První díl oceňované herní série Bioshock skutečně vyšel pro iOS. Původní hra se objevila v roce 2007 na konzolích (PS3 a X360) a samozřejmě PC. Od té doby získala spoustu ocenění a fanoušků. A to hlavně díky silnému příběhu, fantastickému vyprávění, poutavé atmosféře a lehce old-schoolové hratelnosti. Jako hráči jste z pohledu první osoby ovládali Jacka, který objevoval podmořský svět vizionáře Andrewa Ryana.

Toto město mělo být archou ve zkorumpovaném a zkaženém světě. Ne vždy jdou ale věci podle plánu a hned po příjezdu zjistíte, že je město v troskách. Hra se tak řadí do kategorie FPS, ale využívá i RPG prvků a například můžete využívat speciálních schopností (plasmidů) k efektivnější likvidaci protivníků. Mobilní verzi této hry si můžete koupit za vysokých 14,99 dolarů. To je sice méně než na STEAMu, ale na mobilních platformách jsme zvyklí na nižší cenovky.

Hra má oproti původní verzi lehce osekanou grafiku, aby běžela plynule a vešla se do 2GB limitu, který iOS vývojářům dává. I tak ale vypadá velmi dobře a hlavně ze stránky obsahu nebo příběhu o nic nepřišla. Autoři vám doporučují hrát s bezdrátovým ovladačem, protože jinak zážitek nebude tak kvalitní.

Stáhnout BioShock

App Store

Zdroje: itunes.apple.com, theverge.com, store.steampowered.com

Diskuze ke článku
Petr
Tak pánové kdo máte iOS a nemáte herní PC nebo konzoli tak do toho jděte, je to dobrá hra a není to Pay 2 Win nýbrž PLay 2 Win ;-)
pepe
Joo to byla luxusní pařba, ještě další platformy a bude to ok :)
Marek
Aká je veľkosť po nainštalovaní? Inak tento údaj mi v appstore dosť chýba :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze