Kupte Galaxy S7 (edge) a získejte až 2 600 Kč nazpět od Samsungu

5

Samsung je na českém trhu dobře známý mnoha svými akcemi na podporu prodeje svých modelů. Tentokrát se do akce dostaly letošní vlajkové modely řady Galaxy S7. Pokud si je rozhodnete pořídit v průběhu září, můžete získat až 2 600 Kč nazpět.

Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Letošní vlajkové modely Galaxy S7 a Galaxy S7 edge patří mezi to nejlepší, co si dnes můžete v segmentu mobilních telefonů pořídit. Vynikají kvalitními displeji, hodnotným zpracováním či vysokým výkonem. Vhod přijde zvýšená odolnost či bezdrátové nabíjení. Výrobce se jejich prodeje rozhodl podpořit speciální zářijovou akcí. Pokud si je pořídíte v období od 1. do 30. září 2016 máte možnost získat od Samsungu 1 800 Kč nazpět u modelu Galaxy S7 a 2 600 Kč při koupi modelu Galaxy S7 edge.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S7 – člen ligy výjimečných

Samsung Galaxy S7 – videopohled

Podmínkou je zakoupení u vybraných prodejců a následné zaslání kopie vaší účtenky společně s fotografií IMEI telefonu skrze formulář na stránkách výrobce. Příjemnou zprávu má Samsung současně i pro zájemci o modely řady Galaxy A. Letní akce s možností získat část peněz nazpět u modelů Galaxy A3 (2016) a Galaxy A5 (2016), o které jsme vás informovali již dříve, je totiž prodloužena až do 30. září 2016.

Samsung Galaxy A3 (2016) a Galaxy A5 (2016)

Zdroj: Tisková zpráva Samsung

Diskuze ke článku
Miroslav Maršál
Miroslav Maršál
... do pytle :(
Před týdnem jsem si pořídil S7E jako náhradu za své LG V10, na kterém jsem si rozbil displej... Škoda
ANO
Sakryz, jsem se prehlidl ... cetl jsem 26000 nazpet. Uz jsem si chtel dva koupit. Vikla se mi tu stul a druhy pro strejcka prihodu, ze by tam sel v budoucnu naroubovat nejaky operacni system.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze