Konference Mobile Internet Forum se uskuteční již 31. října

Konference Mobile Internet Forum se uskuteční již 31. října
  • Zajímají vás novinky z oblasti mobilních technologií, internetu a aplikací?
  • Pak si označte 31. října ve svém kalendáři, uskuteční se Mobile Internet Forum

Úterý 31. října bude patřit internetu, mobilním technologií a aplikacím. A vy tam nesmíte chybět. Pro všechny, kteří chtějí objevovat nové možnosti v oblasti mobilní komunikace, se koná konference Mobile Internet Forum. Přijďte prozkoumat technologické novinky a objevit vlastní byznysové příležitosti s těmito osobnostmi:

Mobile Internet Forum

Jak vypadá mobilní internet v datech NetMonitoru? Jaké jsou nejnovější trendy? A v čem spočívají příležitosti a hrozby mobilní inzerce? Na tyto otázky vám odpoví Kateřina Hrubešová ze SPIR. Kdy se objeví další generace mobilních sítí? A co od ní můžeme očekávat? To je téma, kterému se bude věnovat Patrick Zandl z CZ.NIC.

Český rozhlas inovuje a v dubnu 2017 spustil zpravodajský web iRozhlas.cz. Jak jim funguje na mobilu? O to se s vámi podělí tamní projektový manažer Jiří Špaček. Na trhu se objevují první wearables, která podporují eSIM. Jaké kroky musí podniknout operátoři, aby mohla embedded SIM ožít? A co bude muset udělat zákazník? To vám prozradí Jakub Slavík z T-Mobile.

O lokačním marketingu a iBeacons bude mluvit Martin Hošek z retailTreku. Martin Půlpitel z Ackee vám pak řekne, jak si Česká republika stojí v porovnání s rozvinutými trhy v oblasti food delivery. Zjistíte, jestli je důležitější web nebo mobilní aplikace.

Organizátory konference jsou TUESDAY Business Network a Lupa.cz. Partnery akce jsou eMan, KPMG Česká republika, s. r. o., Seznam.cz a T-Mobile Czech Republic. Produkčně akci zajišťuje vydavatelství Internet Info a mediálně ji podporují Dotekomanie.cz, mobilenet.cz, SMARTmania.cz a Tyinternety.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze