Kdo bude mistrem ČR v mobilních hrách? V Praze startuje Samsung MČR Wild Rift

Kdo bude mistrem ČR v mobilních hrách? V Praze startuje Samsung MČR Wild Rift
Fotografie: PLAYzone

Sedm nejlepších týmů z dosavadního průběhu letošní sezóny si to 22. - 23. října rozdá o titul Samsung MČR Wild Rift. Do pražské Vodafone PLAYzone Areny dorazí jako jasný favorit sestava Entropiqu, která doposud neprohrála jediný zápas. Překvapit se pokusí eSuba i GLORE, boj o medaile by měl proběhnout mezi těmito třemi mančafty. Nebo snad někdo překvapí?

Favorité z Entropiq

Je to naprosto neuvěřitelná bilance. 17 sérií, 33 her a 33 vítězství. Tak si vedl Entropiq v letošní sezóně Samsung MČR Wild Rift. Od první kvalifikace do Samsung Midseason nepoznal mezinárodní tým hořkost porážky. Ani v jedné hře. To je naprosto nevídaný počin celku kolem legendy tuzemského League of Legends Vladimíra „Cekutka“ Mrkáčka.

PLAYzone Arena

Všechny zápasy velkého finále Samsung MČR Wild Rift budou vysílány na Twitch kanále PLAYzoneCZ. Celým programem bude diváky jako moderátor provázet David „Sphexxai“ Jelínek, vedle něhož se prostřídá hned pětice známých komentátorů - David „Davkouny“ Vogel, Filip „Fortanu“ Růžička, Tomáš „Mortsche“ Anděl, Prokop „Hippowan“ Sojka a Michal „Seddsy“ Myška.

Vysílání začíná v sobotu v 11:00 a v neděli od 12:00. Finále je naplánováno přibližně na nedělní čtvrtou hodinu odpolední. Celá akce se odehraje z pražské Vodafone PLAYzone Areny a diváci budou moci přijít fandit se vstupem zdarma.